Region

Svet

Region

Serija Bilo jednom u Srbiji epizoda 3: Grom iz vedrog neba! (VIDEO)

Serija "Bilo jednom u Srbiji" epizoda 3. biće emitovana u subotu 10. septembra u 20 časova. Dine uoči "urokljivu" Ružicu koju je Cone zaposlio da mu pomaže u radnji. Udari ga grom iz vedrog neba.

Serija Bilo jednom u Srbiji epizoda 3: Grom iz vedrog neba! (VIDEO) Foto: Promo

Serija "Bilo jednom u Srbiji" epizoda 3:


Dine odlučuje da reklamira svoj taze film, upravo pristigo iz Beograda. Dine uoči "urokljivu" Ružicu koju je Cone zaposlio da mu pomaže u radnji. Udari ga grom iz vedrog neba.


Cone se, posle početnog uspeha sa štofovima koje priručno izrađuje u zadnjem delu radnje, osmelio da gazda Miti ponudi ortakluk. U njegovoj staroj, zapuštenoj fabrici, pokrenuće proizvodnju novog engleskog štofa na leskovački način.
Mita se premišlja i mora da se konsultuje sa ostalim leskovačkim gazdama. Uplašeni, u očekivanju ratne odštete, gazde odbiju da stanu iza Coneta. Uprkos svemu, Cone na pijaci svojim neobičnim štofovima izazove veliko interesovanje kod kupaca iz okoline.

Mnogi bi kupili štofove, ali on sada ima skromne količine. Shvata da mora da zaigra na sve ili ništa. Ako treba, žrtvovaće sve, ali mora da uspe, jer je to mnogo više od poslovnog uspeha. U pitanju je njegova čast...Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/rts

Povezane vesti:


>