Region

Svet

Marina Gagić: Darko Lazić je savršen otac kad je sam!

Darko Lazić je savršen otac kada je sam, čim nađe devojku to je druga priča, kaže njegova bivša verenica Marina Gagić.

Marina Gagić: Darko Lazić je savršen otac kad je sam! Screenshoot/Instagram





Folk pevač Darko Lazić ne prestaje da intrigira javnost svojim emotivnim životom. Lazić se nedavno ponovo našao u centru skandala kada je otkrivena njegova veza sa Katarinom S. iz Ugrinovaca.

Oglasio se i Katarinin bivši suprug koji je otkrio da je sa Darkovom novom izabranicom u procesu razvoda, te da je malo nakon pokretanja brakorazvodne parnice saznao za njenu romansu sa pevačem.






Bivša nevenčana supruga Darka Lazića, Marina Gagić, nije se oglašavala po pitanju nove veze oca njenog deteta, ali su je insinuacije koje su se pojavile u medijima naterale da reaguje. Naime, izvor blizak Laziću otkrio je za medije da je Marina nakon saznanja da je Lazić vara navodno upala u njegovu kuću u Brestaču te da je napravila skandal. Tim povodom kontaktirali smo Gagićevu.

Nisam pravila skandale ni kada sam trebala pa zašto bih sada kada između nas nema ništa. To je apsolutna glupost i neistina i smatram da je Darkovo bilo da to demantuje a ne ja - rekla je Marina i dodala da sa Lazićem nikada nije obnavljala vezu nakon raskida.






- Mi se nikada nismo mirili, nas dvoje imamo dobar odnos zbog našeg deteta, tačnije imali smo. On je savršen otac kada je sam, čim nađe devojku to je druga priča - izjavila je Marina Gagić.

Podsetimo, Darko Lazić je nakon raskida sa Marinom uplovio u vezu sa koleginicom Barbarom Bobak sa kojom je živeo u Novom Sadu. Ta veza sredinom maja je okončana.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>