Zadruga

Parovi

Dalila Dragojević iznervirana napustila emisiju! (VIDEO)

Dalila Dragojević iznervirana napustila emisiju zbog pominjanja Luke Nikolića. Naime, Lepi Mića je najavio da ide na ručak sa njegovim ocem, a onda je voditeljka pomenula i Maju Marinković...

Dalila Dragojević iznervirana napustila emisiju! (VIDEO) Screenshoot/youtube




Sinoćni gosti emisije "Narod pita" bili su Dalila Dragojević i Filip Car,a bivši ljubani par je komentarisao aktuelne teme vezane za rijaliti "Zadruga 5".


U toku emisije uključio Luka iz Republike Srpske:


Imao sam jaku želju da se uključim. Moram da postavim pitanje za Filipa Cara. Da li si svestan koliko ti je Anđelo Ranković pomogao jer te je spasio dotičnog zla? - upitao je gledalac.


I u pravu ste i niste - rekao je Car.

U pravu sam ja, nego ti izbegavaš - rekao je Luka.

Jeste u pravu ste. Što se tiče Anđela, on je meni otvorio oči što se tiče Dalile, ali ja sam se opet vratio u tu priču. Ja nisam bio dovoljno inteligentan, ja sam se iz nekog razloga, da li sujeta, kompleks, pa sam se vratio u odnos. Da li je to zbog sigurice neke u vidu se*sualnih odnosa ili društva, mada mi je i odmogao jer je mene vuklo da se vratim toj osobi. Ja nisam mogao da prihvatim da Dalila gleda nekoga kao mene, smetalo mi je to - rekao je Car.





Gospođi Mujić, umetničko Moreno da joj postavim neka pitanja. Zašto si zabranila, da kažemo ogradila se o svoje majke da se ne sme oglašavati, a ona je govorila da je akademski građanin, a svi znamo ko je tvoja majka? - upitao je gledalac.

Ko si ti da postavljaš pitanje o mojoj majci, i da pominješ moje roditelje - vikla je Dalila.

Koliko su ti visoki plafoni u stanu gde boraviš - upitao je Luka.

Dođi da proveriš, ti mali mišu koji se krije iza slušalice. - rekla je Dalila.

Zašto ti je prezime Moreno umetničko? - pitao je gledalac.

Je l ja to pričam sa Iskom iz Živinica? Provaljen si, a lažno se predstavljaš. Sram te bilo ti koji si izašao iz Zadruge. Ismetu, izmetu - vikala je Dalila.





Gospođo Moreno, ti se foliraš. Ti nemaš hrabrosti da odgovoraš, a ti nemaš pravo da vređaš goste. Ne daj bože da se sretnem sa tobom da mi bacaš svašta. Što ti padaju mlečni zubi u 28 godina, ti si niko i ništa - rekao je gledalac.

Ma Izmet iz Živinica. Prepoznala sam ti glas. Ovo mene ne interesuje, da ja vodim rasprave sa ljudima koji su bili dve nedelje u Zadruzi. Ja ne pričam ni o kome, a svi pričaju o meni - rekla je Dalila Dragojević.






Ja moram da se složim sa njom, i ja mislim da ovo nije Isko. Meni nije jasno što se ljudi tako ponašaju. Imali su priliku da kažu sve što su hteli u Zadruzi, a ne ovde. - rekao je Car.

Lepi Mića se oglasio i rekao da sutra ide na ručak sa Lukinim ocem. - čitala je Ivana.

E nemojte njega provlačiti više ovde. On nije član rijalitija. - rekla je Dalila.

Mića dođe na rođendan kao gosti, a onda oplete po svima, on je Bog - rekao je Car.,

Neće se pominjati Luka, ako se bude pominjalo, ja ću izaći iz emisije - rekla je Dalila.


To možeš da pretiš na nekom drugom mestu, ne ovde - rekla je Ivana Šopić.

Onda odlazim iz emisije - rekla je Dalila i napustila emisiju.

Luka je Maji slao cveće, a on da ne želi da se eksponira ne bi došao ispred pinka da ga snime - dodala je Ivana.

Ma njega ovo ne zanima, on ode svojim putem, smuva ribe i ćao. On vodi svoji život i lako stupi u kontakt sa tim devojkama. - rekao je Car.

Šta misliš da li je on njoj rekao da se ne pominje, ili je ona besna jer je on slao svim devojkama isto - upitala je Ivana.

Ne znam, može on da radi šta hoće - rekao je Filip Car.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>