Ostalo

Sme�no

Navijajte za Srbiju na Evrobasketu uz poseban Viber Objektiv!

Navijajte za Srbiju na Evrobasketu uz poseban Viber Objektiv! Ukoliko još niste nabavili zvanični dres reprezentacije Srbije, nema razloga da brinete. Košarkaški savez Srbije (KSS) i Viber udružili su snage kako biste mogli da obučete dres voljenih boja putem AR Objektiva.

Navijajte za Srbiju na Evrobasketu uz poseban Viber Objektiv! Foto: Promo




Evrobasket je stigao, i srpski nacionalni tim – Orlove – svi stručnjaci svrstavaju među favorite za zlatnu medalju! Čak i ukoliko niste planirali put na utakmice u Prag ili Berlin, možete da navijate kao da ste tamo – zahvaljujući tehnologiji  proširene stvarnosti (AR). KSS i Viber udružili su se kako bi vam doneli doživljaj iz dvorane - pravo u vaš mobilni telefon. 

Putem posebnog Objektiva, koji je na ovom LINKU moćićete da obučete zvanični dres reprezentacije i navijate za svoj najdraži tim tako što ćete deliti snimke i fotografije sa drugim navijačima putem privatnih i grupnih četova. Za one koji su još strastveniji ljubitelji košarke, putem specijalne funkcije unutar Objektive će moći da „zavrte loptu“ na svom prstu – što će im snimke ili fotografije učiniti još atraktivnijim. 

U organizaciji FIBA Evrope, juče je počelo Evropsko košarkaško prvenstvo u četiri države (Češka, Gruzija, Italija, Nemačka) i završiće se velikim finalom 18. septembra u Berlinu. Srbija igra u C grupi (sve utakmice se igraju u Pragu), a ukoliko se plasira u nokaut fazu, putovaće u Berlin na završnicu. Uz Pešićeve Orlove, u D grupi su još Finska, Poljska, Češka, Izrael i Holandija, a među najveće favorite da podignu pehar na 41. šampionatu Evrope nalaze se – uz Srbiju – Francuska, Slovenija i Grčka. 

Otkad su Objektivi proširene stvarnosti (eng: AR Lenses) uvedeni prošlog septembra, korisnici su proveli više od 14 milijardi sekundi unutar njih na Viberu – ispitivali, stvarali i deliki fotografije i video snimke uvećane realnosti.

Prvu utakmicu Srbija igra sa Holandijom 2. septembra. Znate šta vam je činiti – iskoristite Objektiv i obucite dres Srbije, navijajte za Orlove, napravite video ili fotografije, i uživajte i podelite jedinstveno iskustvo koje je Košarkaški savez Srbije pripremio za vas u saradnji sa kompanijom Rakuten Viber. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>