Style

Ljubav

Retrogradni Merkur od 9. septembra, doneće nam brojne probleme u komunikaciji!

Ako je verovati zvezdama, retrogradni Merkur od 9. septembra 2022. godine, doneće nam brojne probleme u komunikaciji, netačne informacije i pokvarene planove.

Retrogradni Merkur od 9. septembra, doneće nam brojne probleme u komunikaciji! Svet Plus
Sve navedeno posebno će osetiti tri horoskopska znaka, pa ih u narednom razdoblju čekaju brojne nevolje i životni izazovi.


Ovan
Ovnove u narednom periodu očekuje bura, a na površinu će isplivati ​​svi poslovni nedostaci i stari dugovi (u svakom smislu te reči).

Pripadnici ovog znaka biće tokom septembra vrlo nervozni, obaveze će ih gušiti i biće im praktično nemoguće da ostvare sve što su zamislili, piše Blic Žena.

Čak će se i problemi drugih nekako ispreplesti s njihovima. U periodu koji je pred nama Ovnovi se ne smeju preterano naprezati, već svom telu i umu moraju da pruže neophodan odmor.
Rak
Predstojeće razdoblje neće biti lako za Rakove jer će ih poslovni i porodični problemi zatrpati sa svih strana. Zbog svega navedenog, Rakovi će se osećati kao da su im ruke vezane.

Savet Rakovima u ovim nezahvalnim okolnostima je da pokažu najbolje od sebe, što će im biti dobar zalog za budućnost.

Poslednji dani septembra donose određeno smirivanje situacije, što će im dati snage da vremenom prebrode sve izazove.

Rakovi će izgubiti novac, dobiti, pa ga opet izgubiti, ali ne smeju da klonu duhom. Sve su to lekcije koje će se dobro isplatiti u budućnosti.

Vaga
Vagama septembar 2022. sprema brojne zamke, pa se na to moraju psihički pripremiti. Neka se klone obećanja koja ne mogu da ispune po svaku cenu, kao i širenja neproverenih informacija.

Jedini način da se zaštite od retrogradnog Merkura u njihovom znaku je da barem tri puta provere sve informacije koje do njih dođu.

Porodični odnosi takođe mogu da ih uzdrmaju i da unesu turbulencije u njihov život. Zato je za Vage ključno da ostanu hladne glave i fokusiraju se na svoje ciljeve.

Kraj septembra i početak oktobra donosi olakšanje – stres će se smanjiti, a moguće je da pripadnike ovog znaka očekuju neki bonusi na poslu.
 

U Septembar ulazimo sa uticajem Meseca u znaku Škorpije!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Luftika


>