Region

Svet

Marko Miljković otvorio dušu o detinjstvu i batinama koje je dobijao!

Šestorica momaka ga pretukla, nije smeo kući da ode! Marko Miljković otvorio dušu o detinjstvu i batinama koje je dobijao!

Marko Miljković otvorio dušu o detinjstvu i batinama koje je dobijao! Screenshoot/Instagram

Marko Miljković proslavio se učešćem u rijalitijima, a bio je poznat kao Di-Džej iz Brusa. On se tokom boravka u rijalitiju upoznao sa Lunom Đogani, a kasnije su se venčali, te mu je ona rodila pevačicu. 

On je sada progovorio o svom detinjstvu i otkrio da je dosta puta dobijao batine. 


- Učio sam samo kad sam morao, a nisam se slagao ni sa svojom generacijom. Njihove priče me nisu zanimale. Više mi je prijalo da se družim sa starijima od sebe. U tom periodu sam se dosta tukao, reagovao bih na samo jednu ružnu reč koju mi neko uputi. Uglavnom sam u tučama bio jači, ali se dešavalo i da dobijem batine. Bilo je to ludačko vreme, devedesete!

Tokom školovanja, Marko je uporedo radio kao di-džej u lokalnoj diskoteci. I tu je upadao u nevolje.


- Ispred diskoteke su često bile tuče, a povodi su bili banalni - što je neko nekom pogledao devojku, prošao pored njega i slično. Ljudi su prolazili nekažnjeno, jer policija nikada nije reagovala. Imao sam 16 godina kada sam dobio takve batine da tri dana nisam dolazio kući. Nisam smeo da odem pred mamu sa razbijenim i otečenim nosem, da je ne bih sekirao. 


Šestorica starijih momaka su me pretukla jer sam bacio čašu u njihovoj blizini. Ta ekipa me nije podnosila, pa je samo čekala da nešto uradim da bi me napala. Iste noći sam zvao mamu i rekao joj da ne brine, da je sve u redu, ali da ću spavati kod tadašnje devojke. I danas imam grbu na nosu od te tuče
- ispričao je Marko Miljković za Informer. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>