Ljubav

Style

Ljubavni horoskop do 3. septembra!

Ljubavni horoskop do 3. septembra 2022. godine! Venera, planeta ljubavi, nalazi se u Lavu i donosi velike promene za Lavove, Strelčeve i Ovnove. Ovo je period u kojem treba da volimo svim srcem, ali da to i pokažemo drugima!

Ljubavni horoskop do 3. septembra! Svet Plus
OVAN
Nakon vrlo povoljne nedelje, može se desiti da doživite razočaranje. Istina je da je vaš entuzijazam ogroman i da su zbog toga razočaranja intenzivnija. Najbolje je da pokušate da razumete situaciju pre nego što odreagujete.


BIK
Očekuje vas povoljan period za harmoničan i prijatan porodični život. Neće vam biti teško da ostanete kod kuće, iako obično vodite dinamičniji život. Zajednički život sa partnerom je ono što će vas najviše interesovati u ovom periodu.

BLIZANCI
Poluistine, laži i loša komunikacija napraviće probleme u vašem ljubavnom životu. Veoma je bitno da ne verujete u glasine i da otvoreno razgovarate sa osobom s kojom ste u vezi o onome što vam smeta.

 

Mesečni horoskop za septembar: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!

Mesečni horoskop za septembar: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!RAK
Bićete veoma u ljubavnom raspoloženju, ali moguć je nedostatak dobrih prilika. Ako ne bude dobrih prilika, vrlo je verovatno da ćete se zadovoljiti bilo čime što se nudi i upasti u neki odnos koji nije idealan za vas.

LAV
Bićete čulni i zainteresovani za uživanje, za finu hranu i piće. Partner možda neće shvatiti šta vam je potrebno u ovom periodu, pa je najbolje da ne čekate da vam pročita misli, nego da jednostavno kažete šta želite.

DEVICA
Moguće je da ćete imati tajnu simpatiju koja s vremenom može prerasti u aferu. Osobe koje su oko vas biće vrlo prijemčive i reagovaće na vašu privlačnost, zbog čega vas očekuju uzbudljiva dešavanja, ali će sve biti i konfuzno i nedefinisano.


VAGA
Nalazite se u divnom periodu za ljubav. Uz mnoštvo novih prilika, možda ćete razviti osećanja prema nekome iz kruga prijatelja. U svakom slučaju, vreme provedeno sa prijateljima i u većem društvu pokrenuće dešavanja u ovoj sferi.

ŠKORPIJA
Komuniciraćete sa nekim ko vam se dopada, ali nepotpuno. Zbog toga može doći do nesporazuma i problema u odnosu. Takođe, vaš sarkazam i tajnovitost mogu da izazovu sumnju u partneru i da naruše odnos.

STRELAC
Ako ste u vezi, partner će biti nervozan i svadljiv, što će dodati nove na već postojeće probleme. Prolazite kroz izazovan period i nedostatak harmonije i poverenja u odnosu može ozbiljno da naruši odnos i da dovede do razlaza.JARAC
Uglavnom ćete nastaviti da budete povučeni i dovoljni sami sebi. Ipak, može se desiti da neko od poznanika ili prijatelja pokaže interesovanje za vas i da vas to donekle prodrma. Šta će se dalje desiti zavisi od vaše dobre volje.

VODOLIJA
Sigurno ćete doživeti nešto uzbudljivo naredne nedelje. U stvari, to će biti nastavak onoga što je verovatno već počelo da se događa u prethodnom periodu. Bićete privlačni i biće više onih koji su zainteresovani da budu sa vama.

RIBE
Neće biti naročitih prilika u vašem ljubavnom životu. Moguće je da će vas zainteresovati neko ko živi daleko i s kim možete imati samo vezu na daljinu ili čisto platonsku vezu. Pošto nećete biti zainteresovani za nešto više, ovo će vam čak odgovarati.

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>