Region

Svet

Poznati reditelj napao Viktora Savića: Ti si lažov, licemer i činiš bol živim ljudima!

Poznati reditelj verbalno napao glumca Viktora Savića. "Ti si lažov, licemer i činiš štetu i bol živim ljudima, dok voziš "mercedes", praviš narkomanske žurke i "boriš se za porodične vrednosti".

Poznati reditelj napao Viktora Savića: Ti si lažov, licemer i činiš bol živim ljudima! Screenshoot/Instagram




Reditelj Stevan Filipović koji je u nekoliko navrata sarađivao sa Viktorom Savićem, napao je glumca na društvenim mrežama jer se zalagao za otkazivanje Gej parade u Beogradu.


Filipović, koji se javno deklarisao kao pripadnik LGBT populacije sada je besan jer se gej parada neće održati, a osuo je "drvlje i kamenje" po Saviću koji se zalaže za porodične vrednosti, a ne za paradu:


- Izvinjavam se Viktoru Saviću! Pogrešio sam, mislio sam da si samo derište. Ne. Ti si lažov, licemer i činiš štetu i bol živim ljudima, dok voziš "mercedes", praviš narkomanske žurke i "boriš se za porodične vrednosti". Za mene i sve moje si izbrisan zauvek sa svih mapa. Pomogao ti tvoj "bog" - napisao je na Instagramu reditelj.






Viktor se ubrzo nakon ove javne prozivke oglasio i poručio Filipoviću da će nastaviti po svom:

- Nekome nešto nije jasno? Slobodno se vi borite za svoje, a ja ću za svoje. Ili što bi rekao Sveti starac Vukašin: "Samo ti, dijete, radi svoj posao" - napisao je Savić.


Viktor je kod Filipovića igrao Relju u filmu "Šišanje", ali je sada stavljena tačka na njihovo prijateljstvo i saradnju.


Stevan nije prozvao samo Viktora ovom prilikom već i sve glumce koji nisu stali uz njega:

- Mnogi glumci danas jednako prosek Insta kulture: sebični, razmaženi, situirani, glupi ko ku**c, poražavajuće neobrazovani, a znaju sve o svemu, droga, turboslavlje, "energija"... Čast mi je što uglavnom radim s nekim drugačijim, plemenitijim ljudima, pa ove majmune i ne viđam - napisao je Filipović.





Filipović je pojasnio da je to ne odnosi na sve glumce i da nema razlike da li oni studiraju Fakultet dramskih umetnosti ili neku privatnu umetničku akademiju.

- Prosek je isti. Radio sam i na privatnoj, sad radim na državnoj, ima svuda divnih mladih ljudi. Ovo što sam pisao postanu posle faksa, kad ih uhvati "mašinica". Naravno, moguće da u korenu postoji i odgovornost profesora - napisao je Stevan Filipović.
 

Serija Volja sinovljeva: Laušević i Trifunović u srpskom Pobesnelom Maksu! (VIDEO)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>