Ostalo

Sme�no

Sandale ili papuče na sebi imaju prljave otiske? Trik da izgledaju kao nove!

Sandale ili papuče na sebi imaju prljave otiske od nošenja? Trik da izgledaju kao nove! Potrebna vam je pasta od sode bikarbone!

Sandale ili papuče na sebi imaju prljave otiske? Trik da izgledaju kao nove! Screenshoot/Video




Jedna žena podelila je sa svojim pratiocima savršen trik koji vam može pomoći da od starih sandala napravite potpuno novi par obuće.



Iako mnogi tako iznošenu obuću bace posle nekog vremena, kada primete da je previše isprljana i neuredna, jedna gospođa je putem društvenih mreža objasnila kako one mogu da preko noći postanu kao nove. Jedan kuhinjski sastojak prema njenim rečima zapravo čini čuda za izgled obiće, a uz njegovu pomoć sve sandale i papuče možete vratiti u život i sa njih ukloniti neprijtne mirise.


Žena je u videu istakla kako ju je mnogo ljudi pitalo na koji način čisti prljave uloške na sandalama i objasnila da ona u tom procesu koristi samo sodu-bikarbonu i vodu.


Ona je napravila magičnu mešavinu, promešala je četkicom za zube, otvorila kaiševe i krenula sa trljanjem i dubinskim čišćenjem uložaka. Ako su sandale prilično uprljane i neprijatnog su mirisa, ostavite spremljenu mešavinu na njima oko 24 sata, a zatim je uklonite čistom krpom.

 

Frizura koja briše godine! Boja je hit ove jeseni!



 
Ipak, da bi proces uspeo kako je navela žena, sandale ne treba izlagati Suncu, niti ih stavljati pod vodu da se isperu. Dovoljno je samo ih očistiti krpom. Najbolji način da se osuše jeste da ih čuvate unutra. Ako i dalje smrde, trebalo bi ponoviti postupak.

Postoje i druge opcije ukoliko se radi o nekom drugačijem materijalu obuće.

Naime, ako je ona od antilopa, napravljenu smesu na sandale možete naneti ubrusom jer četka nije predviđena za tu vrstu materijala.





Video pogledajte OVDE.

 

Mesečni horoskop za septembar: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!

Mesečni horoskop za septembar: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/srećnarepublika

Povezane vesti:


>