Zadruga

Parovi

Maja i Filip Car napravili haos! Zola pozvao policiju! (VIDEO)

Maja Marinković i Filip Car napravili haos! Zola pozvao policiju! Ona Takiju govori da je Filip maltretira, a tu svedoci moj drug i ja. Šta bi mogao otac da pomisli tada? Ja vam se kunem u sve na svetu, niko je pipnuo nije, ona je odjednom krenula da pravi haos... Sedimo na krevetu, ona njemu kreće da kopa oči, ja uzmem telefon da snimam.

Maja i Filip Car napravili haos! Zola pozvao policiju! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
Nakon što je predstavio goste, Darko je poveo razgovor sa njima o pomirenju Filipa Cara i Maje Marinković.


Udarna vest nedelje jeste to pomirenje Filipa Cara i Maje Marinković - pitao je Darko.


Ja sam bio u šoku, tek danas sam čuo. Kad sam prekinuo lajv, video sam da su se pomirili. Ja sam ga nazvao, ali se nije javio - rekao je Krle.


Nju u se**u ne može niko da zameni - ubacio se Đole.

Ja sad slušam vas trojicu i zamišljam da sam gledaoc, fino je čuti. Ovo su nokti...Slušajte ovo. Ja sam sinoć morao da zovem policiju na Voždovcu. Devojka je u taj momenat došla i njenog nekontrolisanog ponašanja, da ja nisam znao šta da radim. Ja sinoć noć koju sam prošao sa Filipom, Majom i mojim drugom, nisam nikada! Uspeo je nekako da se razdvoji. Devojka šta je radila sinoć. Spopada ga, maltretira ga, zove oca i priča da je on maltretira ga. U jednom momentu je u sobu, u hotelu gde se ja nalazim, u sobi, pepeljaraca puna pikavaca, uzela je celu, kad je podera u zid gore. Komad je pogodio u glavu ovog mog druga u glavu, ostao je čovek živ i zdrav - počeo je Zola.Otkud Maja i Filip u tvojoj sobi - pitao je Darko.

Car je hteo da joj pruži drugu šansu. Ona njemu priča da je on nju diskvalifikovao iz "Zadruge". On meni govori da je on sam sebi kriv, jedva sam ga jutros doveo do druge lokacije. Snimamo spot za moju novu pesmu "Lažni kum", on je glavna uloga, a i za to mu pravi problem...Njih dvoje se raspravljaju na krevetu sinoć, ona ga napada, on joj kaže: "Nemoj zvati oca, da mu praviš problem". Imao sam ja taj problem sa nekom takvom osobom, M.K. Ona Takiju govori da je Filip maltretira, a tu svedoci moj drug i ja. Šta bi mogao otac da pomisli tada? Ja vam se kunem u sve na svetu, niko je pipnuo nije, ona je odjednom krenula da pravi haos...Sedimo na krevetu, ona njemu kreće da kopa oči, ja uzmem telefon da snimam. Ona me je provalila da snimam, bacila mi telefon, krenula mene da grebe - dodao je Zola.

 

Bivša zadrugarka demantovala je navode koje je Zola izneo u emisiji "Narod pita" oglasivši se na Instagramu.

Apsolutne laži osobe koja je iskoristila Miljanu Kulić da postane poznata, šta je čudno da preko mene dobije članak... Niđe veze sa mozgom ko ga ima, a on ne... - napisala je ona.


Zola joj nije ostao dužan:

"Maja bi sa mnom da se svađa, mnoge stvari nisam ni ispričao. Na početku su lepo funkcionisali, ali kasnije ne. Jel treba da govorim da mi je bacala telefon? Majko, ti znaš koliko ja ozbiljne posledice mogu da imam zbog tebe, ljudi su platili da mirno spavaju i gledaju program, ali im ti nisi dala svojim dranjem. Niko nikada sa mnom nije ušao u rat, a da ja nisam pobedio, imam argumente za sve što pričam. Mene sve to ne dotiče, nema potrebe da se medijski prepucavamo. Ona zna da treba opet da mi se izvini, plakala je, grizla me, izvinjavačla se i opet napravila haos. Nije sve ovo u redu sa tvoje strane. Ja je gotivim i poštujem, ali nisi ispala čovek, sve znaš i sama" - kazao je Zola.
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>