Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 29. avgusta do 4. septembra 2022! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus
Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

Povremeni problemi sa varenjem uglavnom će biti prouzrokovani stresom, i možda time što ćete jesti „s nogu“, brzinski. Pokušajte da pronađete dovoljno vremena i ne preskačite obroke.

Ljubav

Energija strasti, akcije i dešavanja jeste prisutna u emotivnim relacijama. Ono što vam ne ide baš na ruku je komunikacija. Jer, koliko god se bilo partner, bilo vi trudili da se razumete i sporazumete – često ćete se saplitati na sitnim stvarima, belim lažima, malim rečima i postupcima koji umeju da ubodu. Na svu sreću i potencijalne rasprave ili nerazumevanja isto će biti sitni i prolazni. Slobodni Ovnovi – vi se osećate vrlo dobro u svojoj koži, raspoloženo, podstaknuto, aktivirano, uključeno. Aktuelna su nova poznanstva, ali i kontakti preko društvenih mreža, prijatelja, na odmoru, kraćem putovanju….ma gde god poželite.

Posao

Organizacija i poslovna svakodnevica će biti protkane konstantnim promenama, žurbom i nervozom. Za nešto od ovoga ćete biti krivi vi, jer biste da obavite sve sad i odmah, a skloni ste i da prihvatate obaveze za koje znate da ćete ih teško uklopiti u postojeći dnevni raspored. Za nešto će pak biti krive okolnosti, kolege i saradnici – sa njima ćete se teško uklapati i verovatno isto tako teško pronalaziti zajednički jezik. No, i pored uzburkanosti – pred vama je nedelja u kojoj ćete napraviti ozbiljne pomake na bolje.

Zdravlje

Dosta stresa, povremeni problemi sa sinusima i osetljivost respiratornog sistema, glavobolje.

 

BIK

Hrana

Obroci sa više vrsta povrća i grilovanim mesom – ćurećim ili pilećim. Paste, jogurt, kiselo mleko, sir, što više salata. Od voća – kruške, lubenice, šljive. Ne opterećujte stomak teškom hranom.

Ljubav

Kakva god da je situacija u vašim partnerskim odnosima – vi ćete samo polovično biti zadovoljni. Nešto tu fali ili smeta – ne mora da znači da je to vezano za odnos sa voljenom osobom, već je moguće da spoljašnja dešavanja utiču na vas. Partner je dosta nervozan i trenutno vam ne pomaže da biste se osećali lagodnije i bolje. Između vas dvoje je malo verovatno da bi došlo do nekih rasprava, ali svejedno – situacija baš i nije blistava. Slobodni Bikovi – potencijalni ulasci u emotivne priče su obojeni impulsivnošću, intenzitetom i strastima. Male su šanse da ove priče budu ono što zaista želite.

Posao

Poslovno, kao nešto malo bolja situacija nego u prethodnom periodu. No, teško je da ćete vi biti mirni i spokojni u ovom segmentu. Mogu otpočeti neki dogovori sa šefovima vezani za finansijski deo, ali i da uspete da isterate svoje – to poboljšanje će biti minimalno. Na poslu će vam ili biti do zla Boga dosadno ili nećete znati gde ćete pre od obaveza. Pa kako kome zapadne. Neke osobe u poslovnom okruženju vas mogu prilično nervirati a generalno – komunikacija sa kolegama i saradnicima neće biti baš sjajna.

Zdravlje

Pojačan umor, mogući problemi sa hormonima i žlezdama.

 

BLIZANCI

Hrana

Prija vam kaloričnija hrana, što mlađim Blizancima neće smetati, ali bi stariji ipak trebali da povedu računa o holesterolu i šećeru. Mlađi – ne preterujte sa brzom hranom I grickalicama.

Ljubav

Kod Blizanaca koji žive zajedno ili su u braku i na dalje postoji šansa za povišenu energiju i nervozu u domu. Takođe, porodični sektor može biti izvor nervoze koja će se prelivati na vas. Doduše, za pojedine momente ćete i vi biti krivi jer ćete reći ili uraditi bez razmišljanja nešto što će „podbosti“ drugu stranu. Oni u vezama – koliko god se trudili (ili ne trudili) da balansirate, komunikacija sa partnerom će povremeno biti zategnuta. Slobodni Blizanci – e, vama je dobro. Zaljubljivali se ili ne zaljubljivali – vi ćete se provoditi taman onako kako vama odgovara, neće vas držati mesto i imaćete mnogobrojne kontakte.

Posao

Fokus i organizacija će vam predstavljati problem – letećete sa jedne obaveze na drugu, razgovarati sa mnogo ljudi, usput završavajući privatne poslove – što će se povremeno pretvarati u opštu papazjaniju u kojoj ćete blokirati sami sebe. Vaša potreba da radite više stvari odjednom pokazaće se vrlo brzo kao izvor napetosti, stresa i grešaka. Imate dobru energiju, mnogo snage i volje – zato nemojte saplitati sami sebe – odredite prioritete i držite ih se. Isto tako – ne dozvoljavajte distrakcije sa strane.

Zdravlje

Povrede, nervoza, osetljivost respiratornih organa.

 
RAK

Hrana

Apetiti su vam dosta umereni u ovom periodu, a kod nekih mogu biti i umanjeni zbog pojačane nervoze. Potrudite se da na vašem stolu češće bude sveže povrće, salate.

Ljubav

Mars, koji vam se nalazi iza leđa (i tu će biti još sedam meseci) vladar je vašeg polja ljubavi i uživanja, pa nije ni čudno što će mnogi Rakovi, bilo da su u paru ili solo – biti i sada ali i u narednom periodu pred velikim iskušenjima da naglavačke zarone u tajni odnos. Ukoliko u ovoj nedelji nešto pokrećete – to je vezano ili za osobu iz vaše prošlosti ili za nekog koga duže vreme poznajete. Započete veze tajnog tipa doneće vam veliki intenzitet, jake strasti ali i mnogobrojne komplikacije – ovo je potrebno posebno naglasiti Rakovima koji su već u vezi. Jer, ko u tajnu vezu srlja – itekako može da nadrlja.

Posao

Ovo vam baš i nije najspektakularniji poslovni period. Nije poenta u tome da li ćete nešto ostvariti, rešiti i završiti – već na koji ćete način doći do toga. A to će uglavnom biti najteži, najkomplikovaniji i najstresniji način. I izvesno je da ćete, koliko god želeli da požurite – kasniti, ponavljati situacije ili jurcati u pokušajima da stignete rokove. Obratite pažnju na dogovore koje sada sklapate – moguće je da će se pojaviti drugačije okolnosti od dogovorenih ili da ćete očekivati previše a dobiti premalo.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, nervoza, osetljivost sinusa i respiratornih organa.

 

LAV

Hrana

Umanjite unos mesa i prerađevina, manje konzumirajte mleko a više mlečne proizvode (one sa smanjenim procentom mlečne masti) i sakrite slatkiše od sebe. Češće uzimajte sveže voće i povrće.

Ljubav

Potrebe i želje će biti jake – ali to ne znači da će i realizacija biti takva. Sve što budete dobijali od strane voljene osobe biće vam premalo, nedovoljno. Osećaj neispunjenosti, možda i nesigurnosti – trenutno je dosta snažan – pokušajte da u trenucima takvih „padova“ ne pokvarite i partnerovo i svoje raspoloženje kritikom i nervozom. Nešto više zajedničkih aktivnosti – najbolje druženja sa prijateljima – i ova se negativna energija može ublažiti. Što se tiče slobodnih Lavova – preko prijatelja ili društvenih mreža mogli biste ostvariti neku komunikaciju. Ništa specijalno, ali čisto da se nešto dešava.

Posao

Stres i nervoza oko finansija – ili će isplate kasniti ili jednostavno – ono što zaradite će vrlo brzo pojesti troškovi. Okreni, obrni – novac vam se teško zadržava u džepu u ovom periodu. Možete otpočeti neke pregovore ili dogovore – očekivanja su vam dosta velika, ali ne računajte da će se ovo rešiti brzo i bez problema. Obaveza na dnevnoj bazi je ili previše ili premalo. Previše – donosi vam rastrgnutost i pokušaje da se organizujete. Premalo – naglašena nervoza jer se pribojavate za svoj posao.

Zdravlje

Povremeni problemi sa stomakom i varenjem. Osetljivost na stres.

 

DEVICA

Hrana

Posebnu pažnju treba u ovom periodu obratiti baš na ishranu. Trudite se da budete umereni i da izbegavate one namirnice za koje znate da vam opterećuju varenje i želudac.

Ljubav

Tajne, partnerove ili vaše (a možda obe varijante kod nekih parova) i dalje su centralna tema vašeg odnosa. Nije nemoguće pronaći rešenje, ali će se do njega teško doći. U svakom slučaju – o ovim situacijama ćete pričati i na dalje – pa pokušajte da rešite sve što je u vašoj moći. Ukoliko ste u odnosu u kojem ne postoji ništa što treba „osvetliti“ – i vi ćete imati trzavica, ali će se one vezivati za nemogućnost dogovora oko finansija, dece, planova. Slobodne Device – kontakti preko poslovnog segmenta mogu biti interesantni za neke od vas. Za sada neka sve bude samo na nivou komunikacije, ne žurite nigde.

Posao

Pritisak kroz posao je prilično jak, ali vi za sada uspevate da se izborite na pravi način. Doduše, sa velikom mukom jer je problem u vašoj organizaciji. Koliko god da pokušavate da napravite neki red i raspored – konstantno imate distrakcije, neplanirana „upadanja“ od strane situacija i osoba kojima je neophodno da posvetite svoju pažnju odmah. Finansijski segment može krenuti napred, pa zakočiti – nešto zbog kašnjenja isplata koje čekate, a dosta toga odlazi na troškove koji su neuobičajeno jaki.

Zdravlje

Problemi sa varenjem, osetljivost stomaka. Takođe –moguće prehlade.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>