Svet

Region

Najgori glumci Holivuda

Glumci na razne načine mogu da se probiju u Holivudu. Ipak, ako  nemaju glumačkog talenta, njihova gluma ostaće nezapažena i oštro kritikovana.

Najgori glumci Holivuda



Ipak, postoje glumci koji uprkos epitetu "najgoreg glumca" karijeru održavaju u životu. Predstavljamo vam sedam najgorih glumaca Holivuda po oceni kritičara.

Kijanu Rivs

Mnogi kritičari smatraju da je gluma Kijanu Rivsa površna i bez emocija. Ako ste gledali samo film "Matrix", složićete se sa tom tvrdnjom. Ime Kijanu Rivs nalazi se na gotovo svim top-listama najgorih glumaca, ali ipak verujemo da postoje oni koji će mu dati drugu šansu. Ipak, ima dva kvaliteta: zgodan je, a njegov izgled je mističan, pa ostavlja utisak zanimljivog i pametnog frajera.

Tom Kruz

Poznati  glumci, poput Toma Kruza, koji imaju brojne obožavatelje i milionske iznose na bankovnim računima, uglavnom ne mare za kritike. Kruz je jedan od onih likova koji će svoj veliki talenat za glumu pokazati pred milijonski auditorijumom, skačući po kauču Opre Vinfri.

Megan Foks

U Holivudu postoji pravilo: "Ako si prava lepotica, ne moraš  da znaš da glumiši". Mlada glumica Megan Foks potvrđuje to pravilo iz dana u dan. Ruku na srce, ljudi ne idu u bioskop da gledaju kako Megan glumi nego kako se skida.

Robert Patinson

Složićete se da čak i vampiri moraju da znaju da glume. Robert Patinson nije jedan od njih. Iako je izgledom osvojio srca brojnih obožavateljki i stekao veliku slavu, Patinson ne može da se pohvali glumačkim talentom i iskustvom.

Stiven Sigal

Stivan Sigal je najgori primer glumca. Da ne postoje filmovi koje je sam režirao, verovatno ne bi ostvario ni jednu ulogu u životu. Ipak, ako u Holivudu želiš da glumiš u akcionim filmovima, sve što ti je potrebno je pogled od kog se svima zaledi krv u venama i lova sa kojom ćeš da platiš kaskadera.

Ben Aflek

Izgleda da Ben Aflek svojom glumačkom nesposobnošću upropasti svaki projekat koji prihvati. S obzirom na njegov nezavidni "talenat", ostvario je karijeru tokom koje je uspeo da dosadi i najzagriženijim obožavaocima.

Lindzi Lohan

Ne možeš biti dobar baš u svemu šta radiš. Čak se ni "kraljica" Madonna nije baš pokazala kao glumica. Ipak, Lindzi Lohan ipak je posebna u jednoj stvari – samouništenju! Sumnjamo da postoji jedna jedina osoba koja bi ikada više želela da vidi Lindszi kako glumi!

Viber

Izvor: Svet Plus


>