Svet

Region

Gvinet Paltrou otkrila kakve promene je doživela nakon ulaska u ranu menopauzu!

Glumica Gvinet Paltrou otkrila je kakve promene je doživela nakon ulaska u ranu menopauzu. "Hormoni nisu šala, dijeta i treninzi su jako važni"- kaže ona.

Gvinet Paltrou otkrila kakve promene je doživela nakon ulaska u ranu menopauzu! Screenshoot/Instagram
Gvinet Paltrou poznata je po svom stilu života kojim promoviše zdrave životne navike.

Otvoreno je pričala i o svom ranom ulasku u menopauzu. Naime, glumica je otkrila da je sa 45 godina ušla u menopauzu, te se suočila sa promenom hormona koji su uticali na njeno stanje organizma i raspoloženje.

"Odjednom sam počela da osećam svakodnevno znojenje, promene raspoloženja i nervozu bez nekog posebnog razloga. Sećam se moje majke koja je prolazila kroz iste ove tegobe", rekla je glumica 2016. godine.


Glumica je objasnila da joj je telo doživelo neverovatnu promenu, te da je uspela da uvede neke životne navike koje bi joj pomogle u smanjenju tegoba.

 

Žalfija doprinosi smanjenju znojenja u menopauzi!
"Dijeta i treninzi su jako važni. Pokušavam da šetam više puta nedeljno, znojim se, vežbam, idem u saunu, i to su samo moji načini snalaženja", rekla je ona.

Prlikom ulaska u menopauzu horomoni se menjaju, te dolazi do promene raspoloženja, do naglih talasa vrućine i mnogih drugih simptoma. Gvinet je priznala da je imala veliku borbu sa hormonima.

 

Ova hrana šteti u menopauzi! Hormoni mogu da polude!"Hormoni zaista nisu šala. Ponekad se osećam kao da sam klupko na kraju vrpce koja me 'mlati' okolo", rekla je ona.

Većina žena teško podnosi menopouzu uprkos tome što je to prirodan proces i što svaku ženu čeka. Proces menopauze dešava se između 45. i 55. godine, a OVDE možete saznati neke važne stvari o menopauzi.
 

Menopauza: Ovi biljni sastojci imitiraju ulogu estrogena!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/still

Povezane vesti:


>