Style

Ljubav

Kineski horoskop otkriva koga čeka uspeh i brdo para!

Kineski horoskop otkriva koga čeka uspeh i brdo para do kraja godine! Napredak na polju karijere i velike finansijske dobitke može da očekuje Bivol, Tigar i Petao.

Kineski horoskop otkriva koga čeka uspeh i brdo para! Screenshoot/Youtube






Po kineskom horoskopu ovo je godina vodenog Tigra koji zahteva akciju i inicijativu bilo na poslovnom ili privatnom planu. 

Ne dozvolite sebi da upadnete u kolotečinu i samo da kukate a da ništa ne preduzimate. Umesto toga preduzmite konkretne poteze posebno u narednim mesecima kada će svi oni koji budu hrabro krenuli napred i pokazali inicijativu biti nagrađeni.


BIVO

(1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997. i 2009)

Za predstavnike ovog znaka po kineskom horoskopu druga polovina 2022. biće prepuna zanimljivih događaja i brojnih prilika. Posebno će biti uspešna za Bivole koji su u privatnom sektoru, imaće pregršt kreativnih ideja koje će im doneti uspeh i veliku finansijsku dobit. Troškovi će im biti minimalni što će samo doprineti da uvećaju svoje bogatstvo. Zvezde još jednom opominju ključno je da pokažu inicijativu i ne odustaju od svojih ideja.





 
TIGAR

(1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998. i 2010)

Budući da je ovo njihova godina, nije iznenađenje što će Tigrovi uspeti da ostvare sve svoje planove u 2022. i prosperiraju na svim poljima. Ljubavni život će im biti obojen strašću i romantikom, a mnogi će čak stati na ludi kamen. Polje posla i karijere im je posebno naglašeno, a veliki uspeh ih očekuje već u narednim mesecima. Oni koji rade za druge mogu da očekuju znatnu povišicu koja će biti dokaz da je njihov rad veoma cenjen.

 

Gvinet Paltrou otkrila kakve promene je doživela nakon ulaska u ranu menopauzu!






PETAO

(1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993. i 2005)

Godina Vodenog Tigra biće prilično uspešna za Petlove koji će osetiti boljitak na polju finansija. Ne samo što će vam pare stizati sa više strana, već ćete pametno ulagati i na taj način znatno uvećati svoje bogatstvo. Vi nemate razloga za brigu kad je budućnost u pitanju posebno gledano sa materijalne strane. Polje zdravlja im je takođe veoma naglašeno i govori da ćete imati neverovatnu snagu i energiju da sve svoje planove sprovedete u delo do kraja godine.
 

Mesečni horoskop za septembar: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!

Mesečni horoskop za septembar: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/srećnarepublika

Povezane vesti:


>