Zadruga

Parovi

Dejan Dragojević iako ne ume da peva, sprema hit!

Pobednik rijalitija "Zadruga 5", Dejan Dragojević iako ne ume da peva, sprema hit! Biće to ozbiljno zezanje, verujem da će se svima dopasti, kaže on.

Dejan Dragojević iako ne ume da peva, sprema hit! Screenshoot/Instagram




 Bivši rijaliti učesnici Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević uživaju u Egiptu, a sada su se obratili svojim fanovima i otkrili kako se provode na prvom zajedničkom putovanju.



- Postavila sam Dejanu nekoliko uslova ako misli da ostanemo u vezi. Prvo, svakog dana mora da mi daje 1.000 evra. Pored toga, volela bih da mi kupi novi BMW X6, jer mislim da baš ide uz mene. Pošto mesecima trpim njegovu nervozu, smatram da sam sve to zaslužila - rekla je starleta i dodala da je s dečkom napravila plan za budućnost:

Dejan Dragojević je najavio da će uskoro da snimi pesmu.


- Neću se baviti pevanjem, jer nemam neke vokalne sposobnosti, ali ću snimiti hit! Biće to ozbiljno zezanje, verujem da će se svima dopasti - rekao je pobednik "Zadruge 5".






- Deki i ja želimo da postanemo milioneri! E sad, na koji način ćemo to da ostvarimo, videćete!


Uživo na Jutjubu uključio se i Dragojević i ispričao da su Egipćani bacili oko na Aleks:

- Sviđa im se što je lepa i plava. Nudili su mi sedam kamila za Aleks! Možda je i prodam i zaradim pare za taj BMW.

Pobednik "Zadruge 5" potom se požalio da im je na odmoru mnogo dosadno.

- Nikad više neću da idem iz Srbije. Hrana je užasna, sve je prljavo... Pošteno sam se prepao kad me je taksista vozio po nekim mračnim uličicama, stisnuo sam torbicu da mi je neko ne ukrade. Egipćani su naporni, stalno nas vuku za ruku, a Aleks bi još da se cenka s njima - kazao je on.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>