Zadruga

Parovi

Prvi učesnik rijalitija Zadruga 6 potpisao ugovor sa Željkom! (VIDEO)

Prvi učesnik rijalitija Zadruga 6 potpisao ugovor sa Željkom Mitrovićem! Spektakularna sezona Zadruge 6, poznato je da počinje početkom septembra ali sada je jasno i tačno vreme ulaska novih ukućana Bele kuće na imanje. 

Prvi učesnik rijalitija Zadruga 6 potpisao ugovor sa Željkom! (VIDEO) Screenshoot/Instagram Milica Mitrović objavila je termin početka nove sezone, najgledanijeg rijalitija u Srbiji i regionu, a to je 09.09.2022. u 21h.

Vlasnik ružičaste imperije Željko Mitrović na svom profilu na Instagramu obelodanio je ime prvog učesnika Zadruge 6! U pitanju je dobro poznata rijaliti zvezda Miroslav Miki Đuričić, koji se svojim pojavljivanjem publici predstavio kao pčelar iz Kupinova.


- Počelo je potpisivanje ugovora za Zadrugu 6. Sa Mikijem otvaram kao svake godine. Obećao je Miki da će u Zadruzi 6 iskoreniti najnoviju pojavu koju je otkrio u Zadruzi 5, a zove se DREMEŽ! Miki držim te za reč! Obećao je i da je ovo poslednja Zadruga za njega. Pošto je tražio veliki honorar, doneo je nešto. Nije loše, ova mangulica nije tako loša. Neka nam je sa srećom - poručio je Željko Mitrović u snimku na Instagramu, a evo kako je izgledalo potpisivanje prvog ugovora za Zadrugu 6, i to sa Mikijem Đuričićem:


Video pogledajt OVDE.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>