Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 22. avgusta do 28. avgusta 2022! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus

Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

Svako odstupanje od pravilne ishrane dovodi do problema sa probavom,  nadimanja, mučnine i bolova u stomaku. Sklonost ka uživanjima, hedonizmu i preterivanje sada morate skloniti u stranu.

Ljubav

Vaša vladarka u znaku Lava koji vam odgovara i partnerska planeta Mars u znaku Blizanaca – dobro se slažu i mogu da se usaglase i dogovore a umeju itekako i da vatreno podstaknu jedno drugo na strast, uživanje, aktivnost. No, u ovoj nedelji odnos sa partnerom će imati povremene talase nervoze – vas će nervirati zato što se ponavljaju neke situacije koje vam ne prijaju, a voljena osoba će biti napeta i impulsivna. Slobodne Vage ili će imati kontakt i razmišljanje o prošlosti…..ili će pak upoznati osobu koja je po nekim osobinama ili izgledu slična kao bivši partner. Očigledno neke lekcije još uvek niste naučili.

Posao

Što više budete žurili, situacije će ići sve sporije ili postajati sve komplikovanije. Saplitaće vas povremeno, posebno u prvom delu nedelje – ali ćete vi nastavljati dalje. Doći ćete u kontakt sa ljudima koji vam ne govore prave informacije ili pokušavaju da vas na neki način oštete, ali ćete vi nastavljati dalje. Možda ćete u ovoj nedelji biti samo polovično zadovoljni onim što ste postigli ali vrlo brzo će sve doći na svoje mesto. Ne brzajte, tako samo pravite greške koje posle morate rešavati.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, hormonski disbalans, žlezde. Osetljivost kože.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Preterujete sa začinima, ne proveravate rok upotrebe namirnica, jedete u kasnim večernjim satima – a posle se čudite što imate probleme sa stomakom ili sa kilogramima. Budite odgovorniji prema sebi.

Ljubav

Mars, koji vlada vašim znakom nalazi se u Blizancima – polju promena i kriza – i tu će ostati sve do kraja marta naredne godine. Oni odnosi koji su u prethodnom periodu pukli sada su u fazi raspodele (vrati mi moje krpice fazon) ili pak prihvatanja neminovnosti i suočavanja. Neko će pokušavati sa „pregovorima“ ali bar u ovoj nedelji ti pregovori neće biti naročito uspešni. U međuvremenu, odnosi koji su opstali i dalje su pod turbulentnim uticajima planeta, ali se lakše nego inače dolazi do zajedničkog rešenja. Slobodne Škorpije – poslovni segment, ali i segment društvenosti, prijatelja i interneta – daje opcije za aktiviranje zanimljivih i strasnih, mada vrlo komplikovanih priča. Naravno, i prošlost je još uvek tu.

Posao

Poslovno, nije loš period pred vama. Energija vam je dobra, komunikacija takođe i prilično lako možete pokrenuti mnoge situacije ili napraviti dogovore. Samo isključite impulsivnost i potrebu da solite pamet drugima, a mogli biste i da se bolje organizujete i da ne preskačete detalje ili papirologiju koji su po vašem mišljenju nebitni. Bitni su, odradite sve temeljno. Možete imati manjih nesuglasica sa onima koji su po stažu ili statusu iznad vas – možda smatrate da ste vi u pravu, ali je potrebno prilagoditi se.

Zdravlje

Osetljivost respiratornog sistema.

 

STRELAC

Hrana

Možete malo pojačati ishranu, ali ne brzom hranom, slatkišima, gaziranim napicima, pecivima….Mlečni proizvodi će vam prijati, kao i jaja, meso, riba i naravno – sve vrste povrća. Od voća – lubenice.

Ljubav

Slobodni pripadnici ovog znaka su i dalje u izuzetno jakom periodu koji se vezuje i za ljubavne prilike, ali i za ljubavne neprilike…Strasti su kod vas sada prenaglašene, a gde su strasti primarne – tu racio baš i ne funkcioniše. Pa su tako moguća naglavačke uletanja u odnose za koje vi možda i znate da nisu baš za vas, ali trenutno ne možete da se oduprete zovu privlačnosti koji je toliko jak. Sada je moguće i sedenje na više stolica, i obnavljanje komplikovanih ljubavnih priča, i odnosi sa razlikom u godinama, kilometrima, statusu….i tako dalje….Zauzeti – komunikacija sa partnerom je promenljiva, ali nekako isplivavate…

Posao

Mars je ušao u vaše polje poslovnih partnerstava i tu će boraviti narednih sedam meseci. Ovaj će period kod mnogih od vas pokrenuti značajne promene (na neke od njih ste baš dugo čekali), ali će isto tako doneti i povišenu energiju i dozu impulsivnosti u kontaktima sa drugima. Konkretno u ovoj nedelji – odnos sa saradnicima i nadređenima nije baš najsjajniji, pa pokušajte da vi lično merite svoje reči i postupke. Drugi neka rade kako oni hoće, vi budite korektni. Usporenost u poslovnim projektima.

Zdravlje

Uglavnom sitnija zdravstvena problematika.

 

Astrologija boja! Saznajte koja boja odgovara vašem mesecu rođenja!JARAC

Hrana

Budite umereni sa mlečnim proizvodima, a najviše bi vam prijali kiselo mleko i jogurt. Povrće neka bude značajna stavka na vašem meniju. Od voća će vam najviše odgovarati lubenice, dinje, banane.

Ljubav

U emotivnim i bračnim relacijama – onako, ne baš spektakularan period. Trenutno ste i jedno i drugo okupirani, što ličnom što porodičnom i poslovnom problematikom, ne pokazujete baš neke namere da se prilagođavate jedno drugom i pravite kompromise. Ne mora ovo da proizvede nikakve posebne trzavice, jednostavno – ovih dana ćete se nekako mimoilaziti, oboje ne baš zadovoljni. Slobodni Jarčevi – kroz posao i svakodnevicu su moguća neka dešavanja, ali to je sve još uvek u začetku. Ono što je primarno jeste prošlost ili priče (osobe) koje vas po nečemu podsećaju na bivše partnere.

Posao

Mars u polju poslovne svakodnevice i obaveza, kao i odnosa sa saradnicima – biće kod vas aktuelan sve do kraja marta naredne godine. Za vreme tog perioda kod vas će se desiti ogromne poslovne promene, trud koji ste ulagali u prethodnim godinama će se definitivno isplatiti po vas. U ovoj nedelji – biće nekih trzavica u odnosima sa kolegama – previše je nervoze i obaveza a rokovi su izuzetno kratki. Nećete biti zadovoljni finansijama, a moguće je da vam se neki novac i izmakne iz ruku u poslednjem trenutku.

Zdravlje

Problemi sa probavom. Stariji – pritisak, cirkulacija.

 

VODOLIJA

Hrana

Ne praktikujte preveliko konzumiranje brze hrane – zbog mnogo konzervansa i aditiva, ali i zbog pojačane količine začina. Stomak vam je osetljiv  – može vas iznenaditi lošom probavom.

Ljubav

Mars je ušao u vaše polje ljubavi, strasti, uživanja i zabave i ovde će boraviti narednih sedam meseci. Naljubavisaćete se vi, ali i nanervirati po sto puta za to vreme, ali ako je za utehu – ni u jednom momentu vam neće biti dosadno. Vrlo je izvesno da će više osoba biti „u igri“ – neke od njih se vezuju za prošlost, a neke su glanc nove. I jedne i druge će vam zakomplikovati život, za to se ne brinite. U ovoj nedelji – prošlost i priče slične prošlosti – tuku iz svih oružja po vašem srcu. Da li ste nešto naučili sa Saturnom u svom znaku ili niste – pokazaće vreme. Zauzeti – vi isto odrađujete ljubavne lekcije kroz partnerstva. U ovoj će nedelji i partneru i vama biti potrebno mnogo strpljenja jedno za drugo.

Posao

Više ili manje ste smoreni kroz ovu nedelju. Iako nema loših pokazatelja po vaš posao, niste mi puni entuzijazma i energije – više deluje kao da se razvlačite i odrađujete ono što morate. Evidentno je da ste nečim nezadovoljni – da li finansijama, da li količinom posla i obaveza, da li odnosom saradnika prema vama….A moguće je i da vas trenutno ništa posebno ne inspiriše da biste se stopostotno aktivirali. Pokušajte da nešto više kontrolišete troškove u ovom periodu, novac vam curi na sve strane.

Zdravlje

Moguć je pojačan stres. Fizička aktivnost utiče pozitivno na vas.

 

RIBE

Hrana

Pojačana nervoza – idete iz krajnosti u krajnost po pitanju ishrane. To se može odraziti na probavu, pa pokušajte da izbegnete preterivanja.Sa povrćem ne možete pogrešiti nikada.

Ljubav

Ribe ulaze u sedmomesečni boravak Marsa u polju koje se vezuje za porodicu, dom, koren, ali i prošlost. Nekima od vas naredni period će doneti preseljenje, ulazak pod zajednički krov sa voljenom osobom….ali biće i onih kojima će porodični odnosi postati izuzetno naporni i sami temelji odnosa biti ugroženi. U ovoj nedelji konkretno – partner i vi ste u raskoraku i pod lošom komunikacijom. Ukoliko postoje tajne koje prikrivate jedno od drugog – one sada mogu izaći na dnevni red. Slobodni – prilike za ljubavna dešavanja postoje – ali je itekako moguće da se one vezuju za tajne i paralelne odnose.

Posao

Ne znate na koju ćete pre stranu, jer ispada da svi od vas očekuju da im posvetite svoje vreme i pažnju. Poslovnih obaveza ima zaista mnogo, a nije vam trenutno jednostavno da se organizujete i budete efikasni kao što vi inače umete. Mnoge situacije ćete završavati u poslednjem trenutku i pod velikim mentalnim pritiskom. Iako će dosta toga delovati kao komplikovano, zahtevno i maltene pa nerešivo – vi ćete to ipak uspevati da uradite. Pokušajte da smanjite tenziju u kolegijalnim odnosima.

Zdravlje

Hormoni, žlezde, meteoropatske tegobe, nešto slabiji imunitet. Mogući problemi sa spavanjem.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>