Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 22. avgusta do 28. avgusta 2022! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus



Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

Promene u načinu ishrane vam definitivno prijaju. Možete povremeno imati pojačanu sklonost ka slatkišima, ali uglavnom ćete to uspevati da držite pod kontrolom.

Ljubav

Vatrena Venera u Lavu koja vlada vašim partnerstvima i vazdušni Mars u Blizancima (to ste vi) su savršena kombinacija – vazduh raspaljuje vatru, a vatra zagreva vazduh. Ovo su odlični aspekti za strasti i ljubavi koje se očas posla raspire i rasplamsaju. Odlični su za susrete posle kojih više ništa nije isto jer se dvoje prepoznaju i u trenutku spoje. E sad, malo od novozapočetih priča će nastaviti da gori u vremenu, mnoge će se brzo rasplamsati i još brže sagoreti. Ukoliko ste zauzeti, ovo su dani da se volite a da one situacije na kojima se saplićete – preskočite i ostavite ih za neki drugi put. I dani za ozbiljne odluke.

Posao

Blizanci su vaše polje pokreta, učenja, dogovora, susreta, kontakata, informacija – ova energija vam prija i u skladu je sa vama i kako dani budu prolazili shvatićete koliko brzo se dešava sve i koliko vi brzo reagujete na sva dešavanja. To što ste vi kao munja ne znači da su i oni koji su oko vas, pa će verovatno biti po koja raspravica sa kolegama i saradnicima koji se razvlače ili traže dlaku u jajetu. Ali, obostrani interes će rešiti sve. Malo povedite računa o novcu jer ste skloni nepotrebnim troškovima.

Zdravlje

Povrede, osetljivost respiratornog sistema, problemi sa zubima.

 

BIK

Hrana

Treba se vama u ovom periodu izboriti I sa promenljivim raspoloženjima ali I sa oscilacijama apetita. Najviše bi vam odgovarali jednostavni, manji ali češći obroci sa velikim udelom povrća.

Ljubav

Vi lično ćete biti čas odlično, čas napeto, čas puno poleta, čas nezadovoljno, čas će vas ka partneru vući jake strasti a čas ćete se osećati uskraćeno za njegovo vreme i pažnju. Može između vas dvoje biti nervoze, ali tu nervozu ćete uspevati da pretvorite ili u strast ili u konstruktivne razgovore i dogovor. Slobodni Bikovi – postoji razmišljanje o prošlosti. Kod nekih će se ovo pretvoriti u prihvatanje i zaključak, kod drugih u potencijalni kontakt. Takođe – ulazak u nove ljubavne priče je sada povezan sa impulsivnošću, potrebom za uživanjima i strastima. Ne baš savršena kombinacija za trajnost.

Posao

Pokušavaćete da se izborite za sebe. Za drugačiji odnos nadređenih prema vama, za povećanje finansijskog dela, za definisanje vašeg statusa. Ta borba će u konačnici dati dobar rezultat, ali početni momenti će delovati vrlo naporno, frustrirajuće, kao da je nemoguće postići dogovor. Budite mudri, ne impulsivni. Taktični, ne drastični. I do svojih ciljeva ćete stići. Previše pritisaka trpite u ovom periodu. Možete se izboriti sa njima i izgurati, ali će vas sve to umarati i pojačavati vam nezadovoljstvo.

Zdravlje

Osetljiv stomak. Mogućnost alergija. Stariji – hronična problematika aktivna.

 

BLIZANCI

Hrana

Skloni ste u ovom periodu da jedete u kasnim večernjim satima i da češće posežete za brzom hranom I grickalicama. Ovo vam samo može doneti probleme sa probavom.

Ljubav

Mars je u vašem znaku i tu će boraviti vrlo dugo – daće vam inicijativu, snagu kroz akciju i kroz reči. Ipak, Mars je to – ratnička planeta, pa tu snagu treba koristiti mudro – posebno ovo važi za zauzete Blizance i posebno za ovu nedelju – impulsivnost i pojačana nervoza mogu dovesti do brzih razmirica sa partnerom koje će se na kraju regulisati, ali će ipak doneti negativnu energiju u vaš odnos. Slobodnima će biti mnogo lakše nego zauzetima jer će ovu energiju koristiti za akciju, nova poznanstva, za uživanje u društvenim kontaktima i provodu, ali i za brze ulaske u vrlo uzbudljive ljubavne letnje priče.

Posao

Dovoljno energije ćete svakako imati, ali to ne znači da ste svemogući, pa pokušajte bolje da organizujete svoje obaveze. Jer, bićete skloni gomilanju, prihvatanju dodatnih obaveza iako ste i postojećima već prilično zatrpani. Ono što je dobro – nove poslovne šanse vam se mogu otvoriti i moguće je da ćete ući u pregovore oko istih. Iako su ove poslovne šanse vrlo solidne, ti pregovori neće biti jednostavni. Pokušajte da po nekim pitanjima budete taktičniji i mudriji.

Zdravlje

Sitnija, prolazna zdravstvena problematika. Osetljivost respiratornog sistema.

 




RAK

Hrana

Stomak čudno reaguje, čak i na namirnice sa kojima do sada niste imali problema. Nadimanje i teškoće sa probavom skreću vam pažnju da je neophodno da akcenat bacite na biljna vlaka, posebno na povrće.

Ljubav

Rakovi, bilo da su slobodni ili zauzeti u ovoj nedelji mogu imati kontakt sa osobom koja će ih intenzivno privući, ali sa kojom mogu ostvariti samo tajnu priču. Da li ćete ući u to ili ne zavisi samo od vas. Generalno gledano – kod zauzetih se ništa posebno ne dešava, kao da emotivni život prolazi mimo vas. Odnos sa partnerom je čas korektan, čas statičan – niti posebno dobrih niti posebno loših dešavanja nema. Ukoliko ste slobodni – sem te mogućnosti za tajni kontakt i malo prošlosti koja se s vremena na vreme provlači – nema ničeg drugog. Inspirativni su vam kontakti sa prijateljima i društveni život.

Posao

Osećaj da kasnite po nekim pitanjima ili da ste propustili neke prilike – može biti posebno naglašen tokom ove sedmice. Nestrpljenje i nemir vam ne idu na ruku – ne pumpajte sebe impulsivnošću i nervozom i ne jurcajte, tako možete napraviti samo više štete nego koristi. Dolazićete češće u kontakt sa ljudima koji vas na neki način provociraju ili kritikuju – upotrebite svoj šarm i diplomatiju da ovo rešite. Niste zadovoljni trenutnim prilivima a troškovi su u ovom periodu dodatno pojačani.

Zdravlje

Više se opustite i odmarajte. Mogući problemi sa stomakom.

 

LAV

Hrana

Koliko god da vam baš i nije omiljena hrana – povrće je sada neophodno u što većoj meri u vašoj ishrani. Meso i suhomesnate proizvode biste trebali da izbegavate ili ih značajno svedete.

Ljubav

Venera u vašem znaku u opozitnom je odnosu sa Saturnom iz partnerskog polja. Ispada da vas voljena osoba nekim svojim postupcima, činjenjima ili nečinjenima – hladi ili kao da svesno ili nesvesno čini da vaš entuzijazam i energija, kao i želja za uživanjima i lepim dešavanjima opada. Dođu tako neki dani kada se ne razumemo ili nehotice povređujemo…ne treba praviti dramu oko toga, već pokušati da se razjasnimo, progovorimo, razumemo, uskladimo. Slobodni Lavovi – ako je bilo nekih emotivnih dešavanja u prethodnom periodu, sada to možete polako da razrađujete. Bez žurbe, jer joj nije mesto. Takođe – mogućnost iznenadnog kontakta ili susreta koji će vas „pecnuti“ i pokrenuti.

Posao

Sa ne baš naročitim elanom funkcionišete u ovoj nedelji. U stvari, vi elana i optimizma za posao imate, ali ih nemaju oni sa kojima ste u svakodnevnom kontaktu, pa vam tu lepu energiju „gase“ pritiscima, tovarenjem zahtevnih obaveza, opterećenjima. Energija koju ulažete jeste velika, ali rezultati će biti promenljivi – ne zbog vas, već zbog drugih. Sa njima se sada ne možete usaglasiti, osim prihvatiti trenutno stanje. Dobijate naznake da će neki vaši projekti biti realizovani u narednom periodu.

Zdravlje

Hormonski disbalans, mogući problemi sa žlezdama. Stariji –krvni sudovi, cirkulacija.

 

DEVICA

Hrana

Sa mladim Mesecom – otvarate novu životnu fazu….pa zašto onda ne biste uveli i promene u ishranu? Ono što sada pokrenete bi trebalo da brzo da rezultate kojima ćete biti više nego zadovoljni!

Ljubav

Sunce će preći u vaš znak dajući vam potrebu da osvetlite i sve ono što vas muči a što je prikriveno, ali i sve ono što se dešava kod partnera. U zavisnosti od stabilnosti i temelja vašeg odnosa, ovo se može odraziti na različite načine – u nestabilnim odnosima ova nedelja, ali i period na dalje doneće razotkrivanje mnogo toga što je bilo prikriveno, što može duboko potresti odnos. U iole stabilnim odnosima, ovaj će period pokrenuti potrebu da se otvorite jedno drugom i rešite nesuglasice. Ukoliko ste slobodni – preko poslovnog segmenta, eventualno kroz prijatelje – novo poznanstvo i jake strasti.

Posao

Mars je ušetao u vaše polje karijere i tu će boraviti sve do kraja marta naredne godine. Za mnoge od vas ovaj će period biti izvanredna prilika da ostvare svoje poslovne ciljeve i naprave velike promene po pitanju karijere. U ovoj nedelji konkretno možete očekivati nemire, nervozu, pritiske od strane saradnika, klijenta, pa i nadređenih. Posle početne neorganizovanosti i zbunjenosti, vi ćete uspeti da na pravi način rešite svaki zahtev i situaciju. Lošiji odnosi sa nekim od kolega vam unose opterećenje.

Zdravlje

Povišen nivo stresa, osetljiv respiratorni sistem.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>