Region

Svet

Tanja Savić priznaje, sve joj se skupilo, pa je utehu potražila u poroku!

Pošto joj se sve skupilo, utehu je tražila u jednom poroku, odnosno u alkoholu, što nije bila dobra odluka, priznaje pevačica Tanja Savić.

Tanja Savić priznaje, sve joj se skupilo, pa je utehu potražila u poroku! Screenshoot/Instagram
Pevačica Tanja Savić prisetila se početaka karijere i prvog pijanstva, zbog kog se, kako kaže, više nikada nije tako olešila kao tada, za proslavu svog punoletstva.


Tanja Savić  priča da za svoj 18. rođendan nije napravila gala žurku za najbliže onako kako dolikuje jer je već u to vreme uveliko radila i nastupala. Ipak, ona je želela da prvi put proba alkohol kada je posle ponoći nastupio njen rođendan i zvaničan ulazak u svet odraslih. Kako je tad radila u Bosni, na nastupu je uzgred i slavila, pa su je, priznaje, spucale emocije jer nije bila s porodicom i društvom.Pošto joj se sve skupilo, utehu je tražila u alkoholu, što nije bila dobra odluka.Sećam se svog 18. rođendana. On nije bio kao sva punoletstva mojih drugara. Ja sam radila tad u Bosni, tako da sam ga sa svojim bendom proslavila. Tada sam prvi put probala alkohol. Stvarno! Možda sam malo preterala tad, pa mi se zgadio alkohol za ceo život. Čim sam popila jednu čašu, ja sam se napila! I tako čaša za čašom... Nikakva sam bila, stvarno. Ubila sam se kao majka. 
Nikako to nije za mene. Ja alkohol sada ne podnosim. Bolela me je glava i povraćala sam. Izveli su me ispred da uhvatim vazduh i dođem sebi. Rastajala sam se od duše. Govorila sam da više nikada neću da omirišem piće, a ne da popijem. Išla sam u crkvu da se zakunem da se više nikad neću tako opijati - ispričala je Tanja Savić posle toliko godina od punoletstva.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>