Region

Svet

Glumica Anja Mit sledećeg meseca staje na ludi kamen!

Glumica Anja Mit sledećeg meseca staje na "ludi kamen" sa izabranikom Ognjenom Vesićem. Primećujem da sam emotivnija i da s nestrpljenjem čekam da kažem "da"!

Glumica Anja Mit sledećeg meseca staje na ludi kamen! Screenshoot/Instagram
Anja Mit je ispričala kako je počela njena romansa sa Ognjenom, te objasnila da je ljubav bila na prvi pogled:"Upoznali smo se na snimanju emisije koju sam tada vodila. Imala sam zadatak da letim avionom, a on da upravlja jer je pilot. Bila je to ljubav na prvi pogled i let koji ću zauvek pamtiti. Posle svega par meseci veze počeli smo da živimo zajedno i uveliko pričali o sledećem koraku - braku", ispričala je Anja za magazin "Story".Glumica jedva čeka da izgovori sudbonosno "da", a tokom najvažnijeg dana u svom životu promeniće tri venčanice.

"Fokus mi je na sto strana i zaista uživam u ovom periodu. Nikad mi brže dani nisu prolazili. Najviše vodim računa da nešto ne zaboravimo i bez notesa ne izlazim iz kuće. Otkriću vam da ću imati tri venčanice i da ne znam koja je lepša. Moja prijateljica Merima, koja ima salon venčanica, bila je zadužena da se osećam kao princeza i jedva čekam da ih obučem, naravno ne sve tri odjednom (smeh)", rekla je Anja Mit, koja na venčanju planira da uzme prezime svog supruga:

"Što se tiče mog prezimena svi su navikli na njega, ali Mit sada prelazi u "umetničko" (smeh)."

Anja  priznaje da je uzbuđenje svakim danom sve veće...

"Primećujem da sam emotivnija i da s nestrpljenjem čekam da kažem "da".

Oboje smo vrlo uzbuđeni. Želimo da taj dan bude naš dan, s našim dragim ljudima i da zajedno slavimo korak ka sledećem stepeniku života", rekla je za Story magazin Anja, koja je dodala i da će svadba biti spoj tradicionalnog i modernog. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/story/lepa i srećna

Povezane vesti:


>