Zadruga

Parovi

Lepi Mića: Fanovi Dejana Dragojevića su bolesni! (VIDEO)

Lepi Mića osuo paljbu emisiji uživo! Fanovi Dejana Dragojevića su bolesni! Za Dejana sam uvek stao kao roditelj, želeo sam da se vrati sebi, nikada mu nisam rekao neku ružnu reč. 

Lepi Mića: Fanovi Dejana Dragojevića su bolesni! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




U toku je emisija "Narod pita", koju vodi Ivana Šopić. Njene gošće su bile Dalila Dragojević i Marijana Zonjić. 

Lepi Mića se ponovo uključio u emisiju, izrevoltiram žestokim uvredama koje su mu pristizale.

Dobro veče, koga imamo na telefonskoj liniji - upitala je Ivana Šopić.






Opet Lepi Mića kraj telefona, ne mogu da verujem da me osuđuju neki ljudi. Vrteđaju moju ćerku, ako im Lepi Mića valja kada nekoga brani, a kada kaže šta misli onda ga vrežate, nemojte me nikada pohvaliti. Pišu da mi je ćerka kao neke ku*ve pa ga dud*a. Ja nikoga nisam uvredio, samio sam rekao da je on srećan čovek jer ga je Dalila ostavila, on našao soju sreću. 

Da li sam rekao nešto što je zazvučalo na uvredu, mislim da nisam. Nema razloga da me neko vređa, a zapravo sada izgleda kao da su me voleli samo dok sam bio tu za njih. Mišljenje svoje neka nameću kod kuće svojoj porodici, ženama i članovima familije - rekao je Lepi Mića, pa dodao:






Ja sam rekao da je Dalila sebe uništila tme što je uradila. Fanovi Dejana Dragojevića su bolesni, ja nisam rekao ništa što nekoga može da povredi. Ja sam ovo rekao jer sam iskren. Za Dejana sam uvek stao kao roditelj, želeo sam da se vrati sebi, nikada mu nisam rekao neku ružnu reč. Ne zanima me mišljenje nebitih ljudi. Nemojte kasnije da se razočarate ako te ljubavi koje pozdržavate, dožive svoj krah. Ovo je pokazatelj koliko su ljudima porokuvali mozgovi od mržnje. Kao što želim nekim ostalim ljudima sreću, tako želim i Dejanu Dragojeviću. Imam samo da kažem napu**te mi se ku**a bolesni umovi - zaključio je Mića. je Mića.



 

Viber

Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>