Region

Svet

Luna Đogani otkriva kako je izgubila višak kilograma!

Luna Đogani otkriva kako je izgubila višak kilograma nakon poođaja! Učesnica rijalitija i bivša pevačica postala je mama pre više od godinu dana, a danas ona ima istu figuru kao pre trudnoće.

Luna Đogani otkriva kako je izgubila višak kilograma! Screenshoot/Instagram




Nakon što je na svet donela ćerku, Luni Đogani nije uspevala da se reši viška kilograma, a onda je donela krupnu odluku.


Kako je istakla, nakon što je donela na svet ćerku kojoj su njen suprug Marko Miljković i ona dali ime Mia, imala je pet kilograma viška i nije joj bilo lako da ih izgubi. Naime, dok je bila u drugom stanju dala je sebi oduška i hranila se kako želi, a nakon porođaja je morala da napravi krupne promene u jelovniku.


– Kada sam se porodila nisam želela da se odričem hrane, jer mi je trebalo mnogo energije zbog ćerke Mije. Ali kada je ona malo porasla, čvrsto sam rešila da vratim staru kilažu. Mislila sam da ću lako, ali ništa nije bilo onako kako sam planirala. Mesecima sam pokušavala da skinem kilograme, bila sam i kod nutricionistkinje, ali mi ništa nije pomoglo da vratim liniju – objasnila je Luna.





Prema njenim rečima, mršavljenje je počelo tek nakon što je potpuno izbacila gazirana pića i značajno smanjila unos slatkih posluženja. Kako je napomenula, ona je zagovornica zdravog gubljenja kilograma.


– Prestala sam da jedem hleb, potpuno sam izbacila gazirana pića, a slatkiše sam svela na minimum. Tek tada sam počela da gubim kilograme. Nisam pristalica rigoroznih dijeta i izgladnjivanja, jer to nije zdravo. Treba promeniti svest o načinu ishrane. Dijete daju kratkotrajni efekat, a kada prestanete da ih se pridržavate, kilogrami se brzo vrate. Zato je bolje izbaciti nezdrave namirnice, a sve ostalo jesti. Naravno, u umerenim količinama, jer ni prejedanje nije zdravo. Sada imam 65 kila i srećna sam. To je moja idealna težina, koju sam imala pre trudnoće. Ne želim više da mršavim – izjavila je Luna za Informer.


Ona je dodala i da joj je najbolji mogući trening trčkaranje za ćerkicom.




– Mia treba da prohoda, pa non-stop trčim za njom. Verujte mi, nema jačeg treninga nego čuvati decu koja imaju godinu-dve. Ona ima toliko energije i sve želi da proba i vidi, da sam po ceo dan na nogama. Uveče sam toliko umorna da zaspim u sekundi. Oni koji nemaju malu decu trebalo bi da vežbaju ili šetaju, jer je kombinacija zdrave ishrane i treninga pun pogodak – savetuje ona.


Jelovnik Lune Đogani

 

Doručak: Dva jajeta na oko i tost
Ručak: Belo meso na roštilju i zelena salata
Večera: Potaž od povrća


Trik savet


–  Kada mi uveče dođe da pojedem "pola frižidera", popijem dve čaše vode i legnem. Glad odmah prestane –  kaže Luna Đogani.
 

Da brkovi nestanu, kao da ih nikada nije ni bilo! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Glossy

Povezane vesti:


>