Style

Ljubav

Horoskop: Šta nam donosi retrogradni Pluton!

Šta nam donosi retrogradni Pluton, za svaki znak horoskopa posebno! Kad krene retrogradnim hodom, Pluton donosi velike promene i brojna unutrašnja preispitivanja.

Horoskop: Šta nam donosi retrogradni Pluton! Svet Plus






Do 8. oktobra planeta Pluton biće u retrogradnom hodu. Astrolozi najavljuju da ovaj tranzit donosi velike i neočekivane promene za svaki znak Zodijaka.

Za neke će to biti period napretka, usvajanja novih znanja i veština, za neke trenutak da raskrste sa lošim navikama, a za neke vreme koje će posvetiti da preispitaju svoje prioritete i donesu odluke za budućnost.


Ovan

Bićete inspirisani da donesete neke teške odluke koje su u vezi sa vašim poslom. Mnogi Ovnovi će dati otkaz, a ukoliko ste privatnik bićete prinuđeni da prekinete saradnju koja je odavno izneverila vaša očekivanja.

Jačaćete prijateljstva, a ljubavne odnose podići na novi nivo.



Bik

Do 8. oktobra putovaćete češće nego inače. Privlačiće vas daljine, susreti sa ljudima koje odavno niste videli, a na nekom od tih putovanja smeši vam se i prilika za sjajan posao.


Blizanci

Ovo je period kad ćete se suočavati sa nekim istinama koje ste dugo „gurali pod tepih“. Takođe, shvatićete da ste za neke situacije koje vam se ne dopadaju i sami odgovorni, pa ćete se donekle uozbiljiti i raskrstiti sa navikama koje vam ne donose korist.


Rak

Pluton u retrogradnom hodu pomaže vam da razrešite sve nesuglasice koje imate sa voljenom osobom.

Dobro će vam ići i na poslovnom planu: ako ste do sada bili u zapećku, to će se promeniti i vi ćete biti nagrađeni.

 

Najbolje namirnice protiv starenja!







Lav

Ovo je vreme za rešavanje starih dugova. Sve ono od čega ste bežali, sada dolazi na naplatu. Budite hrabri i odlučni, stisnite zube i rešite zaostale probleme u svim sferama koja su vas dugo opterećivala.


Devica

Period retrogradnog hoda Plutona iskoristite da dovedete u red svoj emotivni život. Nemojte očekivati da će vam voljena osoba u svemu popustiti, negde ćete i vi morati da „spustite loptu“.

Izvanredan je period za traženje posla ukoliko ste nezaposleni.


Vaga

Rešićete sve probleme u porodičnim odnosima, čak i one koji su trajali mesecima, a možda i godinama. Bićete tolerantni, ali u isto vreme i odlučni.


Škorpija

Imaćete veliku podršku prijatelja i kolega, ali i nadređenih, pa ćete ostvariti velike rezultate na poslovnom planu. Neke Škorpije će odlučiti da hobi pretvore u posao koji će im donositi redovne prihode.





Strelac

Dok će vam na finansijskom polju „cvetati ruže“, jer ćete s lakoćom uspevati da vratite dugove i da zaradite "za crne dane", dotle ćete u porodičnom okruženju biti razočarani. Saznaćete neku tajnu koju su članovi porodice ili šire familije dugo skrivali od vas, i zbog toga ćete se osećati jako povređeno.


Jarac

Sad je period u kom bi trebalo da promenite sve ono što vam ne odgovara, što vas sputava i guši. Ako je to raskid veze ili braka, proći ćete mnogo lakše nego što ste mislili. Ako je to davanje otkaza, novi posao naći ćete „preko noći“. Ako želite da promenite fizički izgled, uradićete to bez velikih napora. Ovo je vaše vreme!



Vodolija

Probajte da se opustite i da pronađete duševni mir. Možda ste u prethodnom periodu povlačili poteze koji se kose sa logikom i možda se zbog toga sada kajete, ali nema nazad. Usredsredite se na budućnost i ne odstupajte od planova koje ste zacrtali.



Ribe

Greške koje ste pravili u prošlosti nateraće vas da promenite prioritete. To će vam teško pasti, ali ako do 8. oktobra to ne učinite moraćete dugo da čekate da biste dobili novu šansu. Sada je trenutak da stavite sebe na prvo mesto i da to ne doživite kao sebičluk.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf

Povezane vesti:


>