Zadruga

Parovi

Sestra Mijane Kulić doživela je rano jutros saobraćajnu nezgodu!

Sestra Mijane Kulić, Ana Kulić doživela je rano jutros saobraćajnu nezgodu i pregledana je u Urgentnom centru u Nišu.

Sestra Mijane Kulić doživela je rano jutros saobraćajnu nezgodu! Screenshoot/Instagram

Ana Kulić, sestra rijaliti učesnice Miljane Kulić koja već nekoliko dana boravi u Klinićkom centru u Beogradu zbog komplikacija nastalih nakon operacije želuca, rano jutros doživela je saobraćajnu nezgodu u Nišu.Ana Kulić je nezgodu doživela oko 3 časa posle ponoći, a potom se uputila u Urgentni centar gde je detaljno pregledana i konstatovane su joj lakše povrede.


- Jutros oko 4.30 časova je primljena u Urgentni, tačnije sama je došla. Nije zadržana s obzirom na to da nema ozbiljnije povrede. Pregledana je i puštena kući - rekli su iz Kliničkog centra Niš.


Miljana Kulić se oporavlja


Miljana Kulić prebačena je u ponedeljak iz šok-sobe na poluintenzivnu negu Urgentnog centra. Psihički je i dalje loše, pa po ceo dan viče da želi kući i da je gladna.

Rijaliti zvezda se deset dana borila za život i konačno je pobedila, a njeno zdravstveno stanje je trenutno stabilno.

- Miljana je napokon bolje i njeno zdravstveno stanje se iz dana u dan popravlja! Juče je bila na detaljnim pregledima, posle kojih su lekari odlučili da je premeste na poluintenzivnu negu. Sama je u sobi, ali i dalje pod stalnim nadzorom lekara - priča dobro obavešten izvor za Kurir.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>