Ostalo

Smeno

Misterija ili sudbina? Doživela šok posle venčanja!

Jednoj devojci se samo nekoliko dana posle venčanja dogodila interesantna priča, koju je podelila na TikToku. Misterija ili sudbina? Doživela šok posle venčanja!

Misterija ili sudbina? Doživela šok posle venčanja! Svet Plus
Sve je počelo kada je Aliz Zambrano iz Ekvadora gledala fotografije svog budućeg muža kada je bio dete i na njima primetila nešto neverovatno i pomalo šokantno.Ona je naime na jednoj fotografiji svog muža uočila sebe 15 godina pre nego što su se upoznali.U pozadini jedne od fotografije, vidi se mlada Aliz kako gleda u dečaka. Tada nije mogla ni da pretpostavi da gleda u svog budućeg muža, Pedra.

- Ne sećam se ničega u vezi sa fotografijom, jer sam bila devojčica i nisam ga poznavala. Jednog dana smo otišli ​​kod moje svekrve i zamolila sam je da mi pokaže album sa fotografijama mog budućeg muža iz vremena kada je bio dete i tada smo otkrili fotografiju - priča Aliz u neverici, preneo je The Sun.

 

Kako da preplanuli ten traje duže?!- Bili smo totalno iznenađeni, nismo mogli da verujemo. Neverovatno da ga je fotograf usred parade zaustavio baš u tom trenutku kada se ja pojavim i gledam u njega.


Video pogledajte OVDE.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir.rs

Povezane vesti:


>