Ostalo

Smeno

Haos na svadbi! Pojavila se ljubavnica u venčanici! (VIDEO)

Haos na svadbi! Pojavila se ljubavnica u venčanici! Gosti su očekivali mirnu ceremoniju, a umesto toga su dobili ulaznice za prvorazrednu dramu!

Haos na svadbi! Pojavila se ljubavnica u venčanici! (VIDEO) Svet Plus


Nije tajna da neki muškarci varaju svoje partnerke, niti da se neke osvetoljubive ljubavnice pojave na njihovom venčanju kako bi umešale svoje prste, ali kada ste videli da se druga žena na svadbi pojavi kao rezervna mlada? Na snimku koji kruži Tviterom vidimo ženu odevenu u belo kako nezvozno ulazi u prostoriju u kojoj su okupljeni ljudi. Ona ubrzo zatim pravi scenu, dok muškarac pokušava da je smiri i udalji. 

U pozadini se čuje prvo žamor ljudi, a onda i sve glasnija graja i navijanje. Saznajemo da je čovek koji se sa ženom raspravlja mladoženja, a onda se na snimku pojavljuje i druga dama odevena u belo, mlada, koja stoji mirno kao da joj ništa nije jasno.

Mladoženja pokušava da izbaci svoju ljubavnicu iz prostorije, ali u tome ne uspeva, te mu jedna od gošći pritiče u pomoć, kako bi ženu koja je van sebe urazumili i isterali sa venčanja. Epilog ove situacije još ne znamo, ali smo sasvim sigurni da je mladoženja koji voli da “šara” imao štošta da objasni svojoj supruzi, ako je do venčanja uopšte i došlo.

Kao i uvek, najzanimljiviji su komentari koji stoje ispod ovakvih videa, a mi vam donosimo samo neke od reakcija ljudi sa društvenih mreža:

 
- Ova žena je legenda!

- Zamislite ovaj zaplet: Ona je sa njime bila više od 7 godina, a on želi da oženi devojku koju je upoznao pre 5 meseci!


Video pogledajte OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>