Zadruga

Parovi

Dejan Dragojević otkrio da Lepi Mića neće biti kum! (VIDEO)

Pobednik rijalitija "Zadruga 5" Dejan Dragojević otkrio je da nema ništa od krštenja i da Lepi Mića ipak neće biti njegov kum!

Dejan Dragojević otkrio da Lepi Mića neće biti kum! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
U toku  emisije "Narod pita". Voditelj Darko Tanasijević je ugostio Sandru Rešić i Dejana Dragojevića. Usledilo je još jedno telefonsko uključenje, javila se Biljana iz Mokrina:


Veliki pozdrav za sve, posebno za moju Sandru. Sandra, ti si jedna redivna devojka i oličenje pravog prijatelja. Ne obaziri se na one koji ne znaju da cene tvoje pravo prijateljstvo. Ti si predivna osoba koju ja mnogo poštujem, cenim i volim. Da li imaš u planu da snimiš neku pesmu? - govorila je gledateljka.

Imam, neće bit nešto što odstupa od mene Ulazim za par dana u studio, jedva čekam - otkrila je Sandra Rešić.

Želim ti puno sreće i puno lepih pesama. Pozdravi divnu majku. Ja sam bila podrška Davida i Ane, sad samo Davidova. Dejan me je jako razočarao postupkom prema Sandri, ona to nije zaslužila i on je za mene veliko razočarenje. Ja sam njega podržavala ali me je razočarao postukom rema Sandri. Prijateljstvo je za mene svetinja, a Sandra je bila oličenje pravog prijatelja - dodala je gledateljka.Da li je istina da će Lepi Mića da te krsti, to je trebalo da se desi danas? - pitao je Darko.

Neće se desiti. Nije došlo do promene plana, bila je priča u rijalitiju. Ja se nisam uopšte čuo sa Mićom, treba da ga zovem, ali ne volim da budem u lažnoj komunikaciji. Postoji par osoba sa kojima ću da održim kontakt, ali ne sad. Ja se čujem samo sa Dinom, nema potrebe da se ganjam - govorio je Dejan Dragojević.

 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>