Zadruga

Parovi

Marija Kulić traži pomoć: Ako može neko iz inostrantsva da se javi i pošalje!

Zdravstveno stanje Miljane Kulić i dalje je veoma loše, a njena majka Marija traži pomoć! Ako može neko iz inostrantsva da se javi i pošalje. To je ono što nam je hitno potrebno!

Marija Kulić traži pomoć: Ako može neko iz inostrantsva da se javi i pošalje! Screenshoot/Youtube
Zdravstveno stanje Miljane Kulić i dalje je veoma loše, a njena majka Marija je progovorila o tome šta je njenoj ćerki hitno potrebno kako bi joj se stanje poboljšalo.


Marija Kulić otkrila je da je sve vreme uz Miljanu koja je juče operisana i kojoj su lekari odstranili slezinu:


- U bolnici sam i čekam. Sve vreme sam uz nju, pustili su me da budem pored Miljane. Ona spava, a i dalje je neizvesno. Juče su joj dali 2,5 litre krvi, ali ne znam da li će biti potrebno još i da li imaju dovoljno - kaže Marija koja apeluje na sve koji su u prilici pošalju Miljani neophodne vitamine:


- Ono što nam je sada potrebno su vitamini američki B12 od 1000 mikrograma i D3 vitamin. Ali obavezano u kapima ili za infuziju. Najkvalitetniji su u Americi, ovde na našem tržištu su lošiji, a i iscrpljene su zalihe vitamina. To je ono što nam je hitno potrebno, pa ako može neko iz inostrantsva da se javi i pošalje- kaže uznemirena Marija Kulić.

Podsetimo Miljana je u Turskoj pre nedelju i po dana imala operaciju smanjenja želuca koja se po njenom dolasku u Srbiju iskomplikovala, te je rijaliti učesnica završila u Novom urgentom centru u Nišu gde su joj lekari odrstranili slezinu.Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>