Zadruga

Parovi

Dalila Dragojević o razvodu: Kada stignu papiri, delićemo pola-pola! (VIDEO)

Sve je ostalo onako kako smo izašli iz "Zadruge". Mene niko nije ni za šta obavestio. Kada stignu papiri, delićemo pola-pola - rekla je Dalila Dragojević.

Dalila Dragojević o razvodu: Kada stignu papiri, delićemo pola-pola! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Gosti emisije "Narod pita" kod voditelja Milana Miloševića su bili Dalila Dragojević i Stefan Karić, a drugoplasirana zadrugarka se ispred zgrade TV Pink pojavila u svom novom autu kojeg je ponosno pokazala više puta na svom Instagram profilu.



Pre samog početka emsije Dalila je dala intervju:


Kako si Dalila, da li se raduješ večerašnjoj emisiji?


Ja sam super. Večeras će u emisiji biti veoma lepo i ugodno. Karić i ja smo se družili ove sezone i ispeglali neke stvari od ranije, i veoma mi je drago što smo zajedno gosti večeras. - započela je Dalila.



Moram te pitati, kakav je plan za more? Da li sutra ideš kod Marijane?

Sutra idem na more. Marijana je već kod njenih, čekaće me na aerodromu sa našim društvom. Letovaćemo u Budvi, pa ćemo posle da produžimo, do kada i gde, videćemo. Došlo je vreme za odmor posle svega - pričala je Dalila sa osmehom na licu.



Napravila si dosta promena na sebi, frizura, izgled... Da li to znači da se pojavila nova Dalila?

Jao, ja sam 12 godina imala svoju prirodnu boju kose i u "Zadruzi" sam odlučila da ofrabam šiške, a nakon izlaska sam izvukla pramenove, tu je još moja prirodna boja kose, ali morala je neka promena. Smršala sam 20 kilograma, imam promene, a sada da li su dobre ili ne, za mene su okej - rekla je Dalila.



Da li to znači da si spremna za novu, veseliju vezu?

Nisam spremna za vezu još, u "Zadruzi" sam se zaletela i videli smo kako se to završilo. Nisam spremna za vezu dok ne budem skroz čista sama sa sobom. Moram da kažem da vezu sa Carem shvatam kao lekciju, ima tu i kajanja, ali od kajanja nema ništa, to je lekcija koju sam naučila tek nakon Zadruge - rekla je Dalila.





Filip Car i Ana Jovanović su objavili storije na Instagramu iz istog kluba isto veče. Kako gledaš na to?

Nek im je sa srećom u daljem radu, nemam ja ništa sa tim - rekla je Dalila.



Razvod? Šta se tu dešava, ima li papira?

Ništa nisam dobila, ništa mi nije uručno, ništa nisam ni tražila. Sve je ostalo onako kako smo izašli iz "Zadruge". Mene niko nije ni za šta obavestio. Kada stignu papiri, delićemo pola-pola - rekla je Dalila i nasmejala se.





 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>