Region

Svet

Miša Grof više ne zna šta je istina! Ne znam u šta da verujem!

Miša Grof više ne zna šta je istina! Ne znam u šta da verujem! Ne bih voleo da je neko u situaciju u kakvoj sam ja sada...

Miša Grof više ne zna šta je istina! Ne znam u šta da verujem! Screenshoot/Youtube
Prošlo je skoro tri meseca od kada je istoričar Vidoje Ristović preminuo, a okolnosti smrti još uvek su nepoznate, što najteže pada njegovom ocu Vitoru Ristoviću, koji je za medije priznao da se užasno oseća dok čita novinske napise.

Nakon što se u domaćim medijima pojavila informacija da su pokojni Vidoje i maserka Danijela Bojić slavili njen rođendan te noći kad je Ristović preminuo, o čemu možete čitati OVDE, Miša Grof je ispričao kako se oseća i da li je u kontaktu s ljubavnicom svog sina.

Osećam se užasno, ne znam kako da vam objasnim, loše mi je zbog svega što se dešava. Već sam vam rekao, ja sam te noći ušao u taj stan, nikad više se nisam ni čuo ni video s tom ženom. Nisam je poznavao, verujte mi, ja nemam kontakt s njom - započeo je Ristović s knedlom u grlu, a onda smo ga pitali da li bi voleo da porazgovara sa ženom koja je bila s Vidojem tokom poslednjih sati njegovog života.Uh, ne znam šta bih vam rekao. Više ni ja nisam siguran da li bih voleo da je vidim i sednem s njom da pričam. Ne znam šta bih je pitao, a ni šta bi ona meni rekla... Sve informacije o njenoj navodnoj vezi s mojim sinom ja saznajem iz medija. Više ne znam šta je istina, a šta nije. Ne znam u šta da verujem. Ne bih voleo da je neko u situaciju u kakvoj sam ja sada - ispričao je Miša Grof.

Poslednjih dana sam non-stop sa advokatom, to je jedan divan čovek koji mi puno pomaže. Treba da ide u Hrvatsku, hoću da kupim jednu kuću u Opatiji pa smo u pregovorima. Moj advokat danas ide tamo i sada ugovaramo detalje o kupovini nekretnine. Možda odlučim da se preselim u Opatiju da živim, tamo je mirnije. To je Istra, tamo nas vole, posebno oko Rijeke, Istre i Pule. Obećavam da ću vas pozvati u goste kad odem - zaključuje Miša Grof.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>