Zadruga

Parovi

Doktori su bili šokirani ponašanjem Miljane Kulić!

Doktori su bili šokirani ponašanjem Miljane Kulić! Kako prenose mediji, pre same operacije Miljana je napravila opštu dramu na klinici zbog čega je malo falilo da joj otkažu hiruški zahvat.

Doktori su bili šokirani ponašanjem Miljane Kulić! Screenshoot/Instagram

Rijaliti učesnica Miljana Kulić pošle nedelje podvrgla se operaciji želuca u Turskoj, a kako je njena mama Marija izjavila, ona se oseća dobro i intervencija je protekla u najboljem redu.

Međutim, kako prenose mediji, pre same operacije Miljana je napravila opštu dramu na klinici zbog čega je malo falilo da joj otkažu hiruški zahvat.- Miljana je plašljiva i ona je za operaciju želuca jedva skupila hrabrost i snagu. Kada su ona i Marija stigle u Tursku i kada su joj opet uradili sve rezlutate i saopštili joj da ovog puta mogu da je operišu, Miksi je počela od sreće da plače. Sve je bilo okej i pripreme za operaciju su tekle u najboljem mogućem redu, sve do momenta dok nisu Miljanu krenuli da vode u salu. Tada je nastao haos, bukvalno je sa onim braunilama i infuzijom počela da silazi sa stola. Doktori su bili šokirani i pokušali da joj objasne da će da bude sve u redu i da mora da se smiri jer ne smeju da je uspavaju dok je uznemirena - navodi izvor za Star i dodaje: - Ona je plakala, vikala da joj zovu mamu i da ne želi da umre. U jednom trenutku se pojavila Marija, neko je pozvao da uđe u salu bukvalno i da umiri Miljanu. Ona joj je rekla da treba da veruje doktoru jer je u sigurnim rukama i da se smiri. Ništa nije pomagalo, Miksi je kukala kao da je operišu budnu, onda je doktor viknuo i obratio se Mariji da ako se Miljana odmah ne smiri da otkazuju operaciju i da neće više želeti da je primi. Tada se Miljana ućutala, a i Marija se tresla dok se nije sve završilo - ispričao je izvor.


Marija Kulić se oglasila povodom same operacije i istakla da je sve proteklo u najboljem redu, te da se Miljana vratila u Niš.

- Sve je proteklo u najboljem redu. Hvala Bogu, dobro je. Odlično je podnela operaciju i već smo stigle u Niš. Ja sam pretrnula od straha kad su je odveli. Tresla sam se i drhtala. Malo joj je bilo muka prva dva sata i malo je bolelo, ali tako mora - rekla je Marija.

Podsećamo, Miljana je pre dva dana trebalo da se pojavi u emisiji ,,Zadruga - Narod pita", ali je otkazala gostovanje samo nekoliko sati ranije, jer joj se, kako je navela, "odjednom slošilo".


- Večeras nisam sposobna da budem u emisiji, jer sam malaksala i muka mi je. Mislila sam da će biti sve ok, međutim, slošilo mi se sada odjednom - napisala je Miljana tada na Instagramu. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika.rs

Povezane vesti:


>