Region

Svet

Baka Prase prošao pakao zbog Kikine smrti! Sada se zahvalio njenoj majci!

Baka Prase prošao pakao zbog Kikine smrti, sada se zahvalio njenoj majci i poručio - Ono što sam pretpostavljao da je - jeste!

Baka Prase prošao pakao zbog Kikine smrti! Sada se zahvalio njenoj majci! Screenshoot/Instagram
Kada je Kristina Kika Đukić pronađena mrtva u svom stanu, mnogo pažnje je dobio njen odnos sa Baka Prasetom, koga je javnost osuđivala zbog verbalnog nasilja koje je preko interneta vršio nad njom, neki su ga čak i direktno optuživali za njenu smrt.


Njena majka je nedavno objavila video u kome je kazala da sumnja da se njena ćerka ubila, što tvrdi zvanična istraga, a onda su posle tog snimka krenule da kuljaju teorije zavere na internetu, gde se ček pominje i krivica jedne od njenih drugarica u toj kobnoj noći.

Fanovi su pitali Bogdana Ilića šta ima da kaže na tu temu, a on je kratko odgovorio:

- Imam svoje mišljenje na tu temu, njena majka je objavila video i pokazala da ja kao što vidite nisam uzrok. Hvala joj na tome. Imam svoje mišljenje, teoriju vezanu za taj video, i ne samo teoriju, već i informacije, i onda sam povezao u glavi sve. Ono što sam pretpostavljao da je - je.

- Neću da kažem da znam, pa sutra da me privedu, nego imam svoju teoriju, rekao sam svoje mišljenje tada kada je bilo, i neću više da komentarišem - kaže Bogdan Ilić.

Više javno tužilaštvo u Beogradu je nakon detaljnih provera utvrdilo da nema mesta pokretanju krivičnog postupka protiv bilo kod lica, za bilo koje krivično delo, u vezi sa okolnosti pod kojima je nastupila smrt Kristine Đukić, zvane Kika 8. decembra 2021. godine.

- Odluka je doneta imajući u vidu obdukcioni zapisnik iz kog proizlazi da je uzrok smrti kombinovano trovanje opojnom drogom MDMA i lekom bromazepam, obavljene razgovore sa njoj bliskim osobama, postojanje oproštajnih poruka i činjenicu da je prethodno u dva navrata pokušala da izvrši samoubistvo, kao i druge okolnosti i izvršene provere - potvrđeno je iz Višeg javnog tužilaštva za Kurir.


Pogledajte video OVDE.

 

Dalila i Dejan Dragojević rešili su da konačno podele imovinu!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir.rs

Povezane vesti:


>