Zadruga

Parovi

Peca Raspopović u strahu da ne prođe kao ostali Majini bivši!

Peca Raspopović u strahu da ne prođe kao ostali Majini bivši! Ona već mašta o braku, želi dete sa njim, a želeo je samo avanturu sa njom, kaže izvor.

Peca Raspopović u strahu da ne prođe kao ostali Majini bivši! Screenshoot/Instagram
Maja Marinković preotela je supruga drugarici Aleksandri Subotić, Predraga Pecu Raspopovića sa kojim se trenutno baškari u Crnoj Gori. 


Nakon skandala njih dvoje su pobegli iz Srbije i dane provode na crnogorskom primorju, a kako saznajemo od izvora bliskog njemu, Raspopović se navodno kaje zbog svega što je uradio.- Peca se zaneo, ponela ga je strast i nije ni razmišljao o posledicama i šta će njegova afera sa Majom prouzrokovati. Sve više razmišlja o Aleksandri i sinu kog je ostavio, video je njen snimak na kom plače i zabolela ga je svaka njena suza. 


Sad se kaje, ali misli da je kasno da uopšte pokuša da se vrati Aleksandri, jer nije siguran da bi mu oprostila, a i ne želi da ulazi u sukob sa Karađorđem koji ga je zbog cele situacije javno osudio i rekao da će njegov sin Jovan da uzme dedino prezime - kaže prijatelj blizak Raspopoviću, pa nastavlja:

- Peca je svestan da mu je najbolje da sad ostane sa Majom, ali se plaši da ne prođe i on kao svaki njen bivši. Ona već mašta o braku, želi dete sa njim, a želeo je samo avanturu sa njom.Maja je nedavno izjavila da misli da je u drugom stanju.


- Mislim da sam zatrudnela jer Peca i ja nismo pazili... Danima imam mučnine, kasni mi... Oboje bismo voleli da dobijemo sina! Uostalom, Peca pravi samo mušku decu i mislim da ni ovog puta nije "omanuo" - priča Maja za "Informer" i dodaje da je odlepila za biznismenom: 
- Srećna sam i ispunjena sa Pecom! Ovo što imam sa njim za mene je nešto novo, drugačije i bolje od svega što sam imala ranije. Peca mi se mnogo sviđa, dopada mi se njegova energija, ma sve volim kod njega!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>