Style

Ljubav

Znakovi horoskopa kojima ne smete baš sve da kažete!

Ovo su znakovi horoskopa kojima ne smete baš sve da kežete, a posebno ne nešto što smatrate za tajnu! Oni će bez problema podeliti dalje "poverljive informacije".

Znakovi horoskopa kojima ne smete baš sve da kažete! Svet Plus


ŠKORPIJA

Škorpije su po prirodi znatiželjne, s toga ne čudi da se stalno bave tuđim poslovima. Sklone ispitivanju, Škorpije su one koje ne mogu da odole a da ne kopaju po dubokim i mračnim tajnama ljudi oko sebe. Škorpija je neko ko će do najsitnijih detalja znati sve romantične poduhvate svojih najboljih prijatelja, i vrlo često će uhvatiti sebe kako te detalje otkriva drugima. Takođe puno sreće svima onima koji pokušaju Škorpiji da uzvrate na isti način.


LAV

Lav koji traži pažnju učiniće sve da se uklopi, s toga ne treba da sumnjate da Lav u rukavu uvek ima pregršt korisnih informacija. Bilo da je reč o pronalaženju nove ljubavi ili izgradnji prijateljskih odnosa, ovaj ponosni znak je istinski kolekcionar tračeva od značaja. Takođe Lav će iskoristiti svoje informacije da posreduje između dva zavađena prijatelja.


BLIZANCI

Blagosloveni darom lake komunikacije, Blizanci vole da svaki razgovor obogate mnoštvom sočnih detalja. Iako se za Blizance ne može reći da imaju loše namere, oni jednostavno smatraju da sve treba podeliti sa ljudima koji ih okružuju. Budući da su često uključeni u konverzacije, Blizanci nehotice šire tračeve. NJihova brbljivost je često nezaustavljiva i pre nego što shvate otkrili su nekom kome nije trebalo poverljive informacije.Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Nportal

Povezane vesti:


>