Ostalo

Smeno

Numerologija: Proverite da li se u vašem datumu rođenja nalaze ovi brojevi!

Numerologija kaže da ste posebni! Proverite da li se u vašem datumu rođenja nalaze ovi brojevi!

Numerologija: Proverite da li se u vašem datumu rođenja nalaze ovi brojevi! Svet Plus




Prema numerologiji, oni koji imaju tri posebna broja u svom datumu rođenja su pravi srećnici.

Njima je Univerzum naklonjen i većinu stvari u svom životu će raditi s lakoćom.

Reč je o brojevima 11, 22 i 33! Ukoliko neke od ovih brojeva imate u svom datumu rođenja, odnosno ako se u vašem datumu rođenja pojavljujuju dve jedinice, dvojke ili trojke, numerolozi kažu da vašim životom vlada posebna energija.


Osobe koje poseduju broj 11

Imaju izraženu intuiciju i duhovnu svest. Osetljivi su, čula su im izoštrena i poseduju razvijenu empatiju i prirodnu inteligenciju. Broj 11 je simbol velike moći – mentalne i fizičke. Nosioci ovog broja najčešće su stare duše koje se sa mudrošću bore sa izazovima. Njihove najveće vrline su poštovanje, empatija, razumevanje problema i uspešno rešavanje, stabilnost, osećaj za uspeh i sposobnost kreiranja kvalitetnih odnosa.





Osobe koje poseduju broj 22

Lako primenjuju stečena znanja u praksi, pa su ovo uglavnom vrlo uspešne i cenjene osobe. Imaju izrazito samopoštovanje, prirodnu inteligenciju i liderske sposobnosti. Veliki su vizionari i kreatori sjajnih ideja. U ljubavi se posvećuju potpuno – posvećeni su, iskreni i znaju kakod a reše konflikte.






Osobe koje poseduju broj 33

Predstavlja broj savršene ravnoteže i imaju ga izuzetno hrabre i ambiciozne osobe. Za njih ne postoje nerešive prepreke, a svaki put je šansa za novi uspeh. Ponekad mogu delovati hladno, ali oni su zapravo izuzetno emotivne osobe koje će vam u život doneti kreativnost, radost i entuzijazam. U ljubavi sa osobom sa brojem 33 uspostavlja se poštovanje i potpuna harmonija.



Viber

Autor: O.J
Izvor: Objektiv

Povezane vesti:


>