Style

Ljubav

Suknje koje su se nekada nosile, vratile su se na velika vrata!

Savršene su za svaku priliku! Suknje koje su se nekada nosile, vratile su se na velika vrata! Pogledajte šta je u pitanju!

Suknje koje su se nekada nosile, vratile su se na velika vrata! Svet Plus
Trendovi se menjaju iz godine u godinu, ali jedan odevni komad se i dalje drži svog prestola – u pitanju su dugačke suknje.

Idealne su za svaku priliku, kako poslovnu, tako i privatnu, pa ne čudi što je omiljeni komad mnogih devojaka.


Takođe, dugačke suknje pristaju svakoj građi, samo je potrebno da pronađete pravu za sebe. Idealne su za vruće letnje dane kada po svaku cenu želite da izbegnete neudobne pantalone i helanke, a da s dtuge strane izgledate ležerno, ali i formalno u isto vreme.

 

 Koja frizura je najbolja za žene u četrdesetim?Pružaju zaista mnogo mogućnosti za kombinovanje, a posto pregršt dezena dugih suknji.

Osim toga, određeni modeli vrlo su nosivi i kasnije, posle letnje sezone, stoga nećete pogrešiti ako za sebe obezbedite i nekoliko komada. S druge strane, ne bi bilo loše da proverite ormar vaše bake ili mame – tamo ćete sigurno naći jedan komad ovakve suknje za sebe.

Pojedine maksi suknje su toliko svestrane da su pogodine i za odlazak na plažu, šetnju gradom, pa čak i u nešto elegantnijim prilikama u kombinaciji sa nekom svečanijom bluzom.

Dugačke suknje su odlične i za trudnice koje žele da se u svakom trenutku osećaju udobno i ležerno.
 

Izgoreli ste na suncu? Ove stvari nikako ne stavljajte na opekotine!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Objektiv

Povezane vesti:


>