Region

Svet

Region

Film i serija Kafana na Balkanu: Lukasa glumi Mladen Sovilj!

Serija i film “Kafana na Balkanu” izazvali su pažnju i pre samog snimanja projekta koji uskoro treba da počne. Acu Lukasa glumi Mladen Sovilj.

Film i serija Kafana na Balkanu: Lukasa glumi Mladen Sovilj! Screenshoot/Instagram




Već neko vreme se najavljuje igrani film i televizijska serija “Kafana na Balkanu” o životu jednog od naših najpopularnijih pevača Ace Lukasa, a sada je otkriveno kome je poverena glavna uloga, ali i rediteljska palica.

Serija i film “Kafana na Balkanu” izazvali su pažnju i pre samog snimanja projekta koji uskoro treba da počne. Iako je prvobitno najavljeno da će Marko Janketić igrati ulogu Ace Lukasa, on je morao da to odbije zbog ranije prihvaćenih projekata koji se snimaju u isto vreme. Produkcija je odlučila da tu ulogu poveri glumcu Mladenu Sovlju, koga ovih nedelja pratimo u seriji Klan, objavio je portal HypeTV.rs.


“Mladena Sovilja publika godinama unazad prati kako na pozorištu, tako i na filmu i televiziji. Uloga u filmu “Južni vetar” na pravi način je pokazala široku lepezu njegovih glumačkih mogućnosti, zbog čega se upravo on smatra jednim od najtalentovanijih glumaca nove generacije.





Zbog toga, a i predhodne savršene saradnje sa Hype produkcijom i producentom Sašom Mirkovićem poverena mu je glavna uloga u filmu i seriji “Kafana na Balkanu”, gde će mladi glumac tumačiti Acu Lukasa. Ne sumanjamo da je upravo ovo uloga kroz koju će Mladen po ko zna koji put pokazati svoj raskošan talenat”,
navodi se u saopštenju produkcije.

Pored glavne uloge, objavljeno je i ko će režirati film i seriju “Kafana na Balkanu”. Glavni producent projekta Saša Mirković je, nakon uspešne saradnje, odlučio da ulogu reditelja poveri mladoj rediteljski Suzani Purković.


Posle uspešne saradnje sa Hype produkcijom i producentom Sašom Mirkovićem, naša mlada i energična rediteljka dobila poverenje da režira seriju i film “Kafana na Balkanu” po scenariju Vanje Bulića čiju dramaturgiju su uradili Nikola Zdravković i Marko Marković.






Suzana prethodnih meseci radi na projektu Aviondžije, a jedan od prvih projekata u ulozi reditelja joj je bila popularna serija “Sinđelići”.

Pripreme za snimanje su u toku.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Tvinemania

Povezane vesti:


>