Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 18. jula do 24. jula 2022! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

Pokušavate da vodite računa o ishrani, ali trenutno to baš I ne ide najbolje. Mirisi i ukusi domaće kuhinje vas sada izuzetno privlače, prijaju vam “bogati” I sočni zalogaji.

Ljubav

Zabrinutost zbog člana porodice ili nekog porodičnog pitanja kao I razvučenost između poslovnih I privatnih obaveza može vama lično donositi talase nervoze, isključivosti, tvrdoglavosti. Nemojte u takvim svojim stanjima dovesti do tenzije u odnosu sa partnerom. Ako isključite nervozu – razumećete se odlično I isto tako funkcionisati, sa zajedničkim ciljem. Slobodni Ovnovi – u polje uživanja, letovanja, ljubavi – ušetaće se u ovoj nedelji Merkur I Sunce. Dobar provod I mnogobrojna dešavanja su pred vama, pravi trenutak za nova poznanstva I nove ljubavi, bile one samo letnja avantura ili nešto trajnije.

Posao

Sam početak nedelje može doneti reči ili informacije koje na kratko unose pometnju u ustaljene poslovne tokove ili vaše planove. Zato do polovine sedmice ne brzajte sa zaključcima i odlukama. Generalno, poslovni tempo će se ubrzati ali ćete vi uspevati da uhvatite korak sa dešavanjima. Može vas poneti optimizam po pitanju jedne poslovne ponude ili predloga koji vam se otvaraju, ali vrlo lako može da se dogodi da će konkretan početak biti pomeren za septembar. Previše ste opušteni sa troškarenjem.

Zdravlje

Osetljiv vratni I lumbalni deo kičme, alergije.

 

BIK

Hrana

Raznovrsno i od svega po malo. Akcenat ipak treba staviti na povrće, salate, grilovano meso I ribu. Da, i nešto više hidriranja nego inače, potrebna vam je tečnost!

Ljubav

Ulazak Venere u znak Raka vam savršeno odgovara, to je energija osećanja I bliskosti, pripadanja – baš ono što je vama trenutno potrebno. Takođe, Mars u vašem znaku em vama daje energiju I snagu, a istovremeno prikazuje I okrenutost partnera ka vama. Ulazite u period koji će vas spajati I na emotivnom I na strasnom nivou a koji kod nekih parova može pokrenuti I talas dugoročnih I značajnih planova. Slobodni Bikovi – sa osobom koja vas interesuje (ili koju tek upoznajete) ostvarićete lepu komunikaciju. Možda tempo dešavanja nije po vašem ukusu, ali korak po korak – idete jedno ka drugom.

Posao

Neki od vas će se poslovno malo opustiti – što je ok ukoliko je obim posla smanjen I sve ste obaveze završili. No,nije ok ukoliko posla I obaveza ima a vi se razvlačite I otaljavate ono što je potrebno uraditi. U ovom drugom slučaju – možete očekivati neprijatne razgovore sa saradnicima, a ukoliko se takav način funkcionisanja nastavi – I sa nadređenima. Možda vaš polet I elan nisu u ovoj nedelji baš na vrhuncu, ali gledajte da ne zanemarujete obaveze na dnevnoj bazi. Trenutno teško kontrolišete troškove.

Zdravlje

Budite u pokretu, prijaće vam. Povremeni, manji stomačni problemi.

 

BLIZANCI

Hrana

Ishrana je taman koliko i kada treba…nešto više će vas mamiti slatkiši, ali svi imamo neku slabu tačku, zar ne? Bitno je samo da ne preterate, da ne biste posle morali na dijetu. I da se krećete, što više.

Ljubav

Prelazak Merkura u znak Lava u utorak je odličan po vas – pokazuje da će se vaša energija “dići”, da ćete se iščupati iz nekih emotivnih dubioza, da ćete se pokrenuti. I ovo je dobro I za zauzete I za slobodne Blizance. Zauzeti će dobiti svežinu, lepršavost, snagu, inicijativu I mnogo lakše će funkcionisati sa partnerom. Pred vama su dani zajedničkih lepih planova I realizacije istih, akcije, druženja, putovanja….i naravno – dobre, vatrene strasti. Slobodni će početi da više cirkulišu, druže se, putuju, upoznaju nove interesantne ljude. Sledi vam talas susreta, dopisivanja, flertovanja, pa I po koja avanturica.

Posao

Venera ulazi u vaše polje zarada  – u ovoj nedelji vas to baš i neće mnogo spasiti od troškova, ali će vrlo brzo pokazati svoju pozitivnu stranu – uvećavajući i stabilizujući vaš finansijski segment. Takođe, pokazaće da ćete u narednom periodu najveći deo svoje energije usmeravati baš na ovo polje. Slede vam dani dobrih poslovnih kontakata, dogovora koji u početnoj fazi mogu biti napeti ali koji će ipak dovesti do dobre realizacije. Pokrenite se, jer je vreme za vašu pojačanu poslovnu aktivnost došlo.

Zdravlje

Tegobe koje se vezuju za kičmu, zglobove ili stomak biće aktuelne do polovine nedelje.

 

Izgoreli ste na suncu? Ove stvari nikako ne stavljajte na opekotine!


 




RAK

Hrana

Varenje je usporeno, pa će vam čak i one namirnice koje vam inače izuzetno prijaju – teško „pasti“ na stomak. Jedite male, lagane obroke više puta tokom dana i ne uzimajte hranu u večernjim satima.

Ljubav

Merkur, a za njim I Sunce – izlaze iz vašeg znaka, ali u goste vam umesto njih dolazi Venera – da oplemeni I ulepša vas, da pojača vaše potrebe za ljubavlju, uživanjem, lepim dešavanjima. Slobodnim Rakovima će otvoriti emotivne prilike preko prijatelja, društvenosti, izlazaka, društvenih mreža. Doduše, kod nekih će doneti I raskorak između prošlosti I budućnosti – kao da se teško odlepljujete od nekih starih emotivnih iskustava ili načina funkcionisanja. Što se zauzetih tiče – planirajte sa partnerom da ovih dana što više budete u zabavnim aktivnostima, putovanju, druženju – to vam je sada oboma potrebno.

Posao

Bićete malo nestrpljivi, impulsivni I lako će vas biti iziritirati u prvih par dana sedmice. Postojaće situacije koje nećete moći da kontrolišete I da njima upravljate – na silu neće ići ništa. Malo se strpite, vrlo brzo bi stvari trebale da se ili vrate u normalu ili reše na način koji vama odgovara. Pripazite da u brzini ne napravite greške – ispraviti ih hoćete, ali zašto nešto raditi dva puta ako ne mora? Od sredine sedmice će se I finansijski segment malo poboljšati – samo nemojte da preterujete sa nepotrebnim troškarenjima.

Zdravlje

Stomačne tegobe, osetljivost sinusa, alergije.

 

LAV

Hrana

Eto Merkura I Sunca u vašem znaku. Sad kad zablistate, pa zasijate, pa se aktivirate I procvetate.  A u tome će vam, naravno – pomoći i ishrana. Sa puno povrća i ribe i sa dosta, dosta tečnosti.

Ljubav

Prvo Merkur u utorak a onda I Sunce 22-og jula – ulaze u vaš znak. Doneće vam svest o sebi, potrebu da zablistate ali I želju da još više, aktivno uživate u letu I njegovim čarima. Za one koji su slobodni ovo je dobar period I da oni osvajaju, ali I da “upadnu u oči” potencijalnim udvaračima. Doduše, Venera će vam biti iza leđa, u polju podsvesti, tajni, misli – pa slobodni Lavovi mogu da budu sentimentalni, ali mogu I da eventualno potiskuju svoje emocije prema nekom ili kao treća opcija – da otpočnu neko tajno domunđavanje. Od tih tajni neće biti operisani ni oni koji su zauzeti. Na tu stranu nemojte, već se okrenite zajedničkim planovima sa partnerom – ugodite i sebi ali i osobi koju volite.

Posao

Saturn u polju onih sa kojima sarađujete I radite, Mars u polju karijere I ove dve planete u aspektu kvadrata – pa, ne daju lako poslovno funkcionisanje. Pre govore o zahtevnim danima I obavezama koje su pred vama, ali I o kontaktu sa ljudima koji su teški I koji vas opterećuju.  S druge strane, to Sunce I Merkur u vašem znaku govore o vašoj težnji da se istaknete, ali I da izađete kao pobednik u bilo kojoj situaciji – što može eventualno proizvesti napete momente u poslovnom okruženju.

Zdravlje

Manji problemi sa spavanjem I povremena nervoza.

 

DEVICA

Hrana

Malo druženja sa prijateljima, malo porodičnih okupljanja, malo proslava, večerica….Vi ćete lepo da se naručkate u ovoj sedmici, više nego što ste planirali, ili što bi to bilo dobro za vas….

Ljubav

Merkur, vaš vladar I Sunce prelaze tokom ove nedelje u polje povlačenja, podsvesti, vama iza leđa. Možda je dobar trenutak da razmislite o odnosu, partneru, sebi, da izvedete neke zaključke, date sebi odgovore na pitanja koja vas interesuju. Generalno – odnos sa voljenom osobom će biti korektan, samo u danima vikenda budite nešto tolerantniji jedno prema drugom jer će postojati mogućnost za manje “čarke” I nervozu. Slobodne Device – I na dalje je dobar period za druženja, prijatelje, društvene aktivnosti. Postoji prostor za zanimljive susrete I komunikaciju I interesantne osobe oko vas.

Posao

Taj period povlačenja koji vam sledi ukazuje na više situacija – da biste trebali da se više mentalno rasteretite I da možda smanjite nivo obaveza. Isto tako – da ćete razmišljati o novim idejama, razrađivati planove I možda polako otvarati teren da pokrenete nešto novo. Suštinski, vaš posao će funkcionisati, osim što može biti napetosti u kontaktu sa saradnicima – u nekim situacijama ćete se teško razumeti. No, sam posao neće trpeti zbog toga. Finansije dobro, ali korigujte troškove, preveliki su.

Zdravlje

I dalje naglašena osetljivost stomačne regije. Takođe, potencijalni problemi sa spavanjem.

Nedeljni horoskop: Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>