Style

Ljubav

Bik, Ovan i Lav mogu da očekuju ogroman uspeh!

Ako nije do sada, uskoro stiže ogromna sreća! Bik, Ovan i Lav mogu da očekuju ogroman uspeh i bogatstvo do kraja godine!

Bik, Ovan i Lav mogu da očekuju ogroman uspeh! Svet PlusIako smo već na polovini godine, po astrolozima, ovim horoskopskim znakovima je suđeno da 2022. godine ostvare sve svoje snove. Neki možda već i jesu, dok će neki sačekati kraj godine.

Bik

Bik će i ove godine briljirati na polju karijere, ne samo da će zadržati dobru poziciju, već ga očekuje procvat. Osim toga, sasvim iznenada će mu se pojaviti nekoliko dodatnih izvora prihoda. U proleće 2022. godine, prema indijskom horoskopu, Bik će biti u prilici da se zaista obogati, a preporuka astrologa je da ne brza sa troškarenjem, već da novac ostavi sa strane.

 

Najbolje frizure za žene preko 40 godina! (FOTO)


Ovan

Nova godina Ovnovima donosi veliki uspeh na polju posla. Ako ste pripadnik ovog horoskopskog znaka moraćete dobro da zapnete, ali vaš trud će se višestruko isplatiti. Već ćete na proleće ubirati plodove svog napornog rada, a zvezde kažu da vas očekuju i veliki dobici. 


Lav

Početkom nove godine finansijska situacija će se drastično popraviti za pripadnike ovog horoskopskog znaka.  Krajem februara ih očekuje veliki uspeh na poslu, konačno će nadređeni uvideti njihov potencijal. Ovo će rezultirati napredovanjem na proleće, a samim tim i pozamašnom povišicom. Novac bi bilo najbolje da ulože u neki manji projekat koji će se pokazati kao veoma unosan. 
 

Kako da znam da mi je kosa oštećena? Najbolje uputstvo za oporavak!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo

Povezane vesti:


>