Region

Svet

Region

Uskoro Tajkun 2: Turbulentan život Vladana Simonovića!

Uskoro stiže serija "Tajkun 2"! Kroz novih deset epizoda „Tajkuna“ publika će moći da prati turbulentan život Vladana Simonovića koga tumači Dragan Bjelogrlić, čiji život i dalje biva predmet spletki domaće biznis elite.

Uskoro Tajkun 2: Turbulentan život Vladana Simonovića! Screenshoot/Instagram




Nakon nekoliko godina, konačno je došlo vreme da druga sezona serije Tajkun bude snimljena. Snimanje novih 10 epizoda je zvanično počelo, a premijera nas očekuje 2023. Godine.

Autorska ekipa je udružila snage i prošle nedelje u Beogradu započela snimanje druge sezone serije.

Kroz novih deset epizoda „Tajkuna“ publika će moći da prati turbulentan život Vladana Simonovića koga tumači Dragan Bjelogrlić, čiji život i dalje biva predmet spletki domaće biznis elite.

Simonovićeva kompanija „Sigma“ i dalje vodi svoje velike poslovne transakcije, a uticaj velikog novca nastaviće da se odražava i na privatne živote glavnih junaka.





Pored Dragana Bjelogrlića glavne role tumače Teodora Dragićević, Nada Šargin, Dejan Aćimović, Marko Grabež, Jelena Đokić, Branislav Trifunović, Ana Stefanović Bilić,  Mirko Vlahović, Miloš Cvetković, Filip Radovanović, Milica Trifunović i drugi.


Snimanje serije Tajkun počelo je u Beogradu, a premijera nas očekuje 2023. godine!


Planirano je da snimanje traje do sredine oktobra, a vrhunsku ekipu kretivaca predvode reditelji Ivan Stefanović i Jelena Gavrilović, autor scenarija je Đorđe Milosavljević, uz saradnike Borisa Grgurovića i Katarinu Mitrović, direktor fotografije Radan Popović, scenograf Zorana Petrov, a kostimograf Ashok Murti. 

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata čije premijerno emitovanje možemo da očekujemo tokom sledeće godine na kanalima Superstar TV i RTS.

Prva sezona serije Tajkun koja je imala 10 epizoda je zamišljena kao kompletna, zaokružena priča, ali je kraj ostavio neka neodgovorena pitanja.


“Od početka je bio upravo kraj koji ste videli na kraju prve sezone. Izgubljen, usamljen čovek, koji se pita ko je on, ustvari – i potom na ulici padne od srčanog udara. Druga sezona svakako podrazumeva novu situaciju, nove okolnosti, priču, koja će se dešavati posle veće vremenske distance. Stoga će se nužno promeniti i glumački ansambl, ali naravno da buduća priča treba da prati neke od likova koji su uspeli da prežive i čija životna drama je u prvoj sezoni praktično tek otvorena” – rekao je Milosavljević pred finale prve sezone za Kurir.

Serija Tajkun je osvojila brojne nagrada, među kojima su i tri Zlatne antene koje su dodeljene na 10. međunarodnom Festivalu drama i serija – FEDIS. Radan Popović dobio je Zlatnu antenu kao direktor fotografije, Dragan Bjelogrlić je nagrađen za najbolju glavnu mušku ulogu, a Ivan Đorđević za epizodnu mušku ulogu u Tajkunu.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Tvinemania

Povezane vesti:


>