Zadruga

Parovi

Aleks Nikolić: Čula sam da je Biljana imala loše komentare o meni!

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Aleks Nikolić posle finala "Zadruge 5" videla je porodicu pobednika Dejana Dragojevića, a sada je otkrila kakav je to bio susret. Čula sam da je Biljana imala loše komentare o meni!

Aleks Nikolić: Čula sam da je Biljana imala loše komentare o meni! Screenshoot/Instagram




Aleksandra je tokom žurke istakla koliko je ponosna na to što je Dejan pobedio, pa progovorila o Biljani Dragojević.

- Sve je bilo okej, nisam osetila ništa loše. Prijatno me dočekala. Nisam ih dobro upoznala, ali bilo je prijatno. Nisam osetila netrpeljivost, čula sam samo da je imala loše komentare o meni. U tim trenucima se nisam ponašala kako treba, a svaka majka želi da zaštiti svoje dete - rekla je Aleksandra Nikolić, pa progovorila o svojoj porodici:

- Ja sam bila preplavljena emocijama što sam izašla, nisam primetila da je bila odbojna prema Dejanu. Meni se niko neće mešati u vezu, niti moja majka to radi. Majka mi nije zamerila ništa sem što mi je pričala stvari iz spoljnog sveta, a to je da mi neki prijatelji nisu prijatelji. Kasnije mi je neka podrška slala klipove da sam sjajna, a iza ćoška... Ja sam to predosetila, a pričali su mi da su to moje teorije - rekla je Aleks.





Na pitanje da li planiraju zajednički život i kakvi su im generalno planovi za budućnost, Aleksandra odgovara:

- Sve ćemo postepeno, prvo ide letovanje. Kasnije... On ide kod svoje porodice, sam je rekao da mu je to najbitnije, ja ga razumem - rekla je Aleksandra, pa se Dejan Dragojević nadovezao:

- Cilj je jedan, da ne srljamo u propast. Zamišljam da se ostvarimo u svakom pogledu, da bude zdrav, normalan odnos. Pogrešio sam i neću to da ponavljam. U čudnoj sam situaciji, nije na zavidnom nivou. Moramo da otvorimo nešto, a onda da uzmemo stan. Mora da postoji pozadina, zalagaćemo se za budućnost. Nećemo da iznajmimo stan, a posle da nemamo da platimo kiriju. O porodici nismo pričali, rano je za sve to, neću da pripišem sudbinu deci kao što je Gruja - rekao je Dejan za Pink.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>