Region

Svet

Luna Đogani: Marko i Ena su bili najbolji par! Nisam ni sanjala da će mi biti muž!

Marko i Ena Popov su bili najbolji par ikada! Nisam ni sanjala da će mi on biti muž, kaže danas Luna Đogani, koja priznaje da je obožavala rijaliti "Veliki brat".

Luna Đogani: Marko i Ena su bili najbolji par! Nisam ni sanjala da će mi biti muž! Screenshoot/Instagram




Osim problema sa vršnjacima i nastavnicima - Luna je prolazila kroz pakao i zbog novinskih natpisa, jer su u tom periodu Anabela i Gagi često bili tema žute štampe.

Anabelina naslednica Luna Đogani danas je uspešna i ostvarena mlada žena, ali život je nije mazio. Od rođenja je nosila breme na leđima jer je dete poznatih roditelja, Anabele Atijas i Gagija Đoganija.

- Mrzela sam rijalitije, jer su moji bili u "Velikom bratu" i "Farmi" i ljudi su ih pljuvali. Ali jedan poziv je promenio sve. Mamin prijatelj me je pozvao 2017. dok sam bila na moru i pitao da uđem u novi rijaliti "Zadruga". Rekao mi je:

"Biće zezanje, lude žurke, zadaci po ceo dan, vodićete računa o životinjama, imaćete laptop i telefon jednom nedeljno, komunikaciju sa svojima, moći ćete nekad da izađete..."

- Mislila sam da će taj rijaliti biti sličan "Velikom bratu", u kom su bili Anabela i Marko. Obožavala sam da ga gledam. Marko i Ena Popov su bili najbolji par ikada! Nisam ni sanjala da će mi on biti muž. Bila sam klinka, nosila kikice i fiksnu protezu. Nisam ga gledala kao muškarca, jer sam bila dete, ali mi je bila simpatična njegova ljubav sa Enom. Nisam ni slutila da će se rijaliti u kom ću biti pretvoriti u Sodomu i Gomoru. ''






- Deca umeju da budu surova, pa je bilo i onih koji me nisu voleli jer sam dete poznatih roditelja. Govorili su mi: "Ćelava" i stalno me lupali po čelu. Kako neko prođe, zvekne me, a onda se svi smeju. I danas ne znam što im je smetalo moje čelo. Jeste veliko, ali meni je lepo.

Osim problema sa vršnjacima i nastavnicima - Luna je prolazila kroz pakao i zbog novinskih natpisa, jer su u tom periodu Anabela i Gagi često bili tema žute štampe.

- Dugo sam se osećala loše što Marko i mama ne pričaju. Teško je kada moraš da balansiraš između dve najbitnije osobe u životu. S vremenom su oboje spustili loptu. Naučili su da se poštuju i da prošlost ostave iza sebe. Najveće zasluge za to ima Mia, jer ih je ljubav prema njoj spojila.



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/espreso/republika

Povezane vesti:


>