Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 11. jula do 17. jula 2022! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus





Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:

OVAN

Hrana

Naglašena je želja za uživanjima. Ne bi to bio neki veći problem jer ste u pokretu i lako trošite kalorije, da nije grickalica i slatkiša. Ograničite te nekvalitetne „međuobroke“ i više se okrenite voću…

Ljubav

Emotivni život, bilo da ste u braku, zajedničkom životu ili vezi – može u ovoj nedelji zaista biti miran i bez napetosti. Ok, uvek će se naći nešto što može na kratko da unese nervozu, ali imate više nego dobre predispozicije da to lako i brzo prevaziđete. Ukoliko vas nervira neka porodična situacija ili nervozu vučete kroz posao – lepo to zadržite za sebe, ne opterećujte one oko vas. Slobodni Ovnovi – fin momenat da se neka ljubavna pričica pokrene. Prijaće vam komunikacija i susreti sa ovom osobom, jer ćete naći nekog pored koga se osećate opušteno. Ovo je nešto što može da traje i da se razvija.

Posao

Nedelja za dobre poslovne poteze, one o kojima ste lepo razmislili, u koje se niste zatrčali, a možda i dočekate nešto što vam dugo obećavaju. Da se razumemo – prioritetna stavka će vam biti novac, trenutno su sve vaše snage usmerene na to da ovaj segment stabilizujete ili popravite. I ima zaista dobrih naznaka da ćete biti uspešni u tome. Pun Mesec sredinom nedelje će malo uzburkati poslovnu atmosferu, ali kod nekih od vas donosi najavu promene radnog mesta, povećanja plate ili unapređenje.

Zdravlje

Aktiviranje hroničnih zdravstvenih tegoba.

 

BIK

Hrana

Višak apetita ne valja, ali ni manjak nije dobar a vi u ovoj sedmici – malo jedno, malo drugo.Nikako ne uspevate da se ustalite. Nemojte izgladnjivati sebe pa onda sve nadoknaditi u jednom obroku.

Ljubav

Raspoloženi ste za sitne nežnosti koje naglašavaju bliskost između vas i partnera, raspoloženi ste za uživanje, za strast. Ovo sve važi ukoliko je odnos sa partnerom suštinski dobar i stabilan. Ukoliko nije – ono što pokazujete voljenoj osobi nije u saglasju sa onim što se dešava unutar vas. A tu nekih tajni, preispitivanja i uzburkanosti ima. U kom će pravcu to što se dešava unutar vas ići na dalje – pa, vrlo brzo ćemo videti. Slobodni Bikovi – kod nekih – emotivna prošlost kucka na vrata. Kod drugih – u aktivnom ste društvenom periodu i jako vam prija komunikacija sa osobom koju već neko vreme poznajete.

Posao

Na prvi pogled, dosta korektna situacija. Kao da ste u nekom periodu u kojem uglavnom sve funkcioniše po dogovoru, radna atmosfera i kolegijalno okruženje su prilično mirni, sve se odvija bez nekih velikih dramskih zapleta. Pun Mesec sredinom nedelje će malo ubrzati situaciju i doneti nervozu, ali na kratko vreme i vrlo rešivo sa vaše strane. Postoji šansa za dobre dogovore, korektnu komunikaciju, ali i za kraće poslovno putovanje. Koristite ovaj mirni period, jer neće trajati nešto naročito dugo.

Zdravlje

Potencijalni problemi sa kičmom, stomačnim delom, žlezdama. Naročito kod hroničnih bolesnika.

 

BLIZANCI

Hrana

Problemi sa varenjem, nadimanjem, želucem , neke od vas će podstaći da naprave promene u načinu ishrane. Više bazirajte ishranu na namirnicama biljnog porekla a izbegavajte meso i mesne prerađevine.

Ljubav

Možda ćete ovih dana biti emotivniji, osetljiviji, povredljiviji (naročito oko punog Meseca sredinom nedelje), ali to neće u nekoj značajnijoj meri uticati na odnos sa partnerom, koji je i dalje prilično dobar. Malo se možete „čačnuti“ oko zajedničkih planova ili zajedničkih finansija – ali ovo je bura u čaši vode – brzo prođe i ne ostavlja posledice. Planirajte odmor u narednom periodu – oboma vam je potrebno da se opustite i ostavite brige i probleme iza sebe. Slobodni Blizanci – zavodićete i bićete zavedeni. Neko prošlošću, neko novim osobama koje vas podstiču, aktiviraju, donose vam osmeh na lice.

Posao

Finansijska situacija neće biti stabilna u ovoj nedelji, ali i pored povećanja troškova koje vas očekuje – itekako je moguće i da vam neka lepa sumica (kroz naplatu potraživanja, kroz povećanje plate ili kroz dodatni posao) sklizne u džepove. Generalno gledano – možda ćete u početnim momentima bilo koje situacije vezane za posao imati problem da se organizujete i rešite je, ali brzo dolazi do regulisanja jer umete da povučete prave poteze. Kvalitetni kontakti sa stranim firmama i inostranstvom.

Zdravlje

Slabe tačke su stomak, pluća i kičma.

 





RAK

Hrana

Pravi je trenutak da razmislite šta biste mogli promeniti i poboljšati u načinu ishrane. Prijaće vam povrće a isto tako i veći unos mlečnih proizvoda, naročito sireva. Umanjite unos suhomesnatih proizvoda.

Ljubav

Pun Mesec u partnerskom polju sredinom nedelje može delovati dvojako, sve u zavisnosti od toga u kojoj je fazi vaša emotivna priča trenutno. Pa, kod nekih parova ovo može biti trenutak u vremenu u kojem se nećete dobro osećati, što vam više bude potrebna bliskost, razumevanje i ljubav – činiće se da je sve dalje od vas i da je ne možete dosegnuti. Kod drugih – i partner i vi ćete biti povredljivi i osetljivi, nestrpljivi jedno sa drugim i pod, na svu sreću – kratkotrajnom tenzijom. Slobodni – ako postoji nešto novo što vas privlači – nedefinisano je, možda i tajno. Ako je staro – raščišćavajte konačno, vreme je.

Posao

Ok, malo će vas iznervirati oni sa kojima sarađujete – ili će očekivati previše ili će menjati mišljenja svaka dva minuta i smatrati da je sasvim normalno da im se prilagodite – u svakom slučaju,učiniće da morate da se postavite maksimalno i odgovorno i racionalno da biste sve to lepo ispeglali. A hoćete. Možete dobiti neki poslovni predlog, ponudu ili projekat – nešto čemu ste se nadali ali niste istinski očekivali da će se dogoditi. Prihvatite, ne razmišljajte previše. Finansije – nije savršeno, ali je dosta korektno.

Zdravlje

Zdravstveni segment je trenutno prilično stabilan. Možda nešto pojačana nervoza.

 

LAV

Hrana

Ishrana I apetiti će vam varirati u zavisnosti od toga kako se osećate. Pošto vam je raspoloženje ovih dana vrlo promenljivo, moguće su I veće oscilacije, pa čak I tegobe sa stomakom.

Ljubav

Spajaće vas društvo, spajaće vas izlasci, aktivnost, putovanja, spajaće vas pozitivna energija koja se trenutno provlači kroz vašu emotivnu priču. Ma leto je – hajmo da uživamo i da se ne opterećujemo teškim temama! – taj neki fazon. No, leto dođe i prođe previše brzo – zato bi bilo dobro da u ovom periodu, kada je sve nekako lakše – pokušate da istinski poradite na svom odnosu, suštinski. Slobodni Lavovi – i na dalje je pred vama period uživanja. Nekome kroz izlaske i provod, nekome kroz nove ljude koji mu dolaze u život, a nekome i kroz obnovu komunikacije sa osobama iz prošlosti.

Posao

Neke dobre vesti, informacije ili ponude će stići već u prvom delu ove nedelje i doneće vam pozitivnu energiju i aktivaciju tokom celog ovog perioda. Ono što ne možete trenutno da rešite, stavićete u drugi plan a posvetićete se onom što možete da pokrenete i promenite. Mars u vašem polju karijere trenutno prilično radi za vas – donoseći vam da na lakši način regulišete sve ono što je potrebno. Porast obaveza od drugog dela nedelje. Po pitanju finansija postoji nesklad, ali polako regulišite ono što možete.

Zdravlje

Naglašena nervoza, problemi sa spavanjem. Stariji – aktivacija hroničnih tegoba.

 

DEVICA

Hrana

Dosta vremena će te provoditi u kuhinji u pripremi svakakvih slaniša i slatkiša. I vama za ugođaj, ali i za ugođaj onima koje volite. Jača hrana vam sada prija, ali vam može doneti stomačne tegobe.

Ljubav

Dani će vam donositi dobru energiju, donosiće vam da se volite i uživate sa prijateljima, u izlascima, druženju, putovanjima. I ovim segmentima ćete posvetiti najveći deo svog vremena. Sa voljenom osobom nećete biti na ratnoj nozi, ali neće biti ni potpunog razumevanja. U nekim stvarima ćete se poklapati, u nekim razmimoilaziti. Ali uglavnom će sve to funkcionisati kako treba. Na samom kraju nedelje vas može „žacnuti“ nešto, da čak na trenutak posumnjate u partnera. Ali, brzo prolazi. Slobodni – uživajte u opuštajućim aktivnostima i u kontaktu sa onima koji su vam najbliskiji – sa prijateljima.

Posao

Pred vama je i na dalje aktivan i vrlo produktivan period, u kojem vaša energija ali i optimizam i želja za pokretom samo jačaju. Čak ćete u ovoj nedelji i sa kolegama i šefovima biti na istim talasnim dužinama pa je pravo vreme da pokušate da iznesete ideje koje imate. Obaveza će, standardno – biti preko glave, ali neće vam one zadavati toliko muke kao što možete u prvom trenutku pomisliti. Završavate vi to sve vrlo uspešno. Kada su finansije u pitanju – trenutno ste u fazi stabilnosti, prilično ste zadovoljni.

Zdravlje

Problemi sa stomakom i varenjem.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venera sa papilotnom

Povezane vesti:


>