Region

Svet

Branislav Lečić: Medijima je bilo važno da me diskredituju!

Mediji su me satanizovali i to je trajalo. Za tih pet i po meseci, mediji koji su me najviše osuđivali oni nisu ni otvorili vrata za moju priču. Njima je bilo važno da me diskredituju, kaže glimac Brasnislav Lečić.

Branislav Lečić: Medijima je bilo važno da me diskredituju! Screenshoot/Instagram
Glumac Branislav Lečić otvorio je dušu i progovorio o optužbama koleginice Danijele Štajnfeld, kao i kroz šta je sve prošao zbog tih optužbi.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je slučaj u kojem je glumica Danijela Štajnfeld optužila Lečića za silovanje, apelaciono tužilaštvo je odbilo prigovor njenih advokata, a Lečić je sada otvorio dušu.


- Ja nikada nisam bio ni osumnjičen, ni osuđen. Mediji su me satanizovali i to je trajalo. Za tih pet i po meseci, mediji koji su me najviše osuđivali oni nisu ni otvorili vrata za moju priču. Njima je bilo važno da me diskredituju. Pokušali su čak i moj profesionalni život da zakače. Ima ona narodna, za dobrim konjem se prašina diže. Ako se svima dopadate i svako vas voli, onda nešto nije u redu. Ljudi sve znaju o meni. 


Prošao sam kroz ovo, imao sam velike potrese u životu. Ovo je nešto najgore što mi se desilo, ali imao sam potpuni mir u sebi jer sam znao da nisam ništa uradio. Imao sam nemir jer sam znao koliko je to sve uticalo na moju decu. Te optužbe su bile totalna izmišljotina - rekao je Branislav Lečić.
 

Toma Fila o slučaju Lečić - Štajnfeld: To što je pušten mnogo govori!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir

Povezane vesti:


>