Style

Ljubav

Mesečni horoskop za JUL: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Pogledajte šta vam donosi mesečni horoskop za jul 2022. godine kada su u pitanju ljubav, finansije, posao, ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Mesečni horoskop za JUL: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Svet Plus
Vrelo leto je tu,a sa njim stiže i nepredvidivi Jul! Jupiter, planeta sreće i prosperiteta kroz seriju zanimljivih aspekata doneće puno pozitivne energije i novih početaka.


VAGA

LJUBAV

Pune entuzijazma i pozitivne energije vage takve dočekuju i jul!

Mars i Venera do 9. jula većini slobodnih vaga doneće intenzivne susrete sa Strelcem, Škorpijom ili Bikom! Ova strastvena veza već od 16. jula biće na prvoj prekretnici, pa bi fizičko udaljavanje moglo da definiše vaše emocije! Ukoliko vas razdvoji put ili život u različitim gradovima ne gubite strpljenje – sami znate da se takve emocije ne dešavaju često.

Zauzete Vage u prethodnom periodu mogle bi stabilizovati svoje poljuljane odnose ili prekinuti one iscrpljujuće! Jul mesec, preko vladara vašeg znaka Venere, doneće mnogo lepršaviju energiju! Venera iz Blizanaca tokom čitavog jula doneće vam mnogo flerta, izlazaka, ali i neočekivanih susreta i poziva! Partneru bi mogla zasmetati vaša lepršavost, ali je moguće da će vam prijati ovaj period slobode, pa ćete samim tim i vašoj vezi doneti lepe promene. Samo pazite da ne preterate, posebno između 18. i 26. jula!

POSAO I FINANSIJE

Posao će kod opuštenih Vaga u julu teći baš kao što su zamislile!

Usled većih troškova koje su imale u prethodnom periodu, do 9. jula moguće je da će biti pomalo zabrinute za svoju finansijsku situaciju, ali već nakon punog meseca situacija se menja u njihovu korist. Jupiter u lepim aspektima sa Venerom iz astro polja inostranstva i putovanja, sredinom jula može doneti jedno sudbinsko putovanje na kom možete sklopiti fenommenalnu saradnju sa Bikom ili Blizancem. Između 20. i 26. jula mnoge Vage koje se bave poslovima vezanim za negu, trgovinu ili rade na više projekata uživaće u plodovima svog rada i iznenadnim finansijskim prilivima!

Uživajte u ovoj predivnoj energiji!ŠKORPIJA

LJUBAV

Intenzivne emocije i romantično raspoloženje pratili su vas u prethodnom periodu!

Pun mesec iz vašeg astrološkog polja komunikacije mogao bi između 8. i 10. jula doneti poruku od nekog koga ste davno zaboravili! Zauzetim Škorpijama ova energija prošlosti mogla bi da poremeti mirnu vezu sa Rakom, Bikom ili Ribom! Već od 15. jula zaboravićete na ove izazove i uživati u strastvenim susretima sa partnerom!

Venera iz vašeg polja seksualnosti pobrinuće se da oboje uživate do kraja meseca.

Slobodne Škorpije početkom meseca mogle bi ući u neočekivano lepu vezu sa nekim iz inostranstva, a ulaskom Venere u vaše polje karme već od 9. jula učiniće da poželite da ovaj odnos bude još ozbiljniji. Iskoristite povoljne aspekte i ukoliko je reč o Jarcu, Blizancu ili Devici uživajte u ovoj novoj i lepoj ljubavi! Oko 24. jula odolite izazovu i potisnite ljubomoru koja može narušiti ovaj vredan odnos.

POSAO I FINANSIJE

Do 10. jula mogli biste potpisati novi poslovni ugovor ili uspostaviti saradnju sa starim kolegama i partnerima!

Očekujte poziv od Jarca ili Ribe i između 13. i 18. jula dajte još jednu šansu vašim starim poslovnim dogovorima. Već od 8. jula Venera iz vašeg polja dugova i pozajmica doneće povratak nekog većeg novca koji vam duguju ili veliku zaradu kroz privatne poslove ili poslove u kojima vi vodite glavnu reč!

Očekujte smanjenje neke tenzije ili pritiska koji traje neko vreme i završavanje velikog projekta. Između 16. i 30. jula, pod uticajem fenomenalnih aspekata Jupitera i Venere, dve najsrećnije planete, možete očekivati dogovore u tajnosti u vezi sa saradnjom sa Strelcem ili Rakom, ali i promenu koju dugo očekujete! Ova saradnja doneće Vam poziciju o kojoj maštate.

Idealan period za prekid neke loše ili opterećujuće saradnje biće kraj jula!STRELAC

LJUBAV

Vi ste jedni od retkih kojima je pomalo dosadila mirnija energija juna!

Do 8. jula stavićete emocije po strani, a većina zauzetih Strelčeva kriviće partnera za dosadu. Ipak, ulazak Venere u vaše polje partnerstva tokom čitavog jula učiniće vas ponovo zaljubljenim u jednog Lava, Vodoliju ili Škorpiju! Partner će vas obasipati pažnjom, ali i promeniti svoje ponašanje toliko da ćete imati osećaj da ste u vezi sa drugom osobom!

Slobodni Strelčevi mogli bi upoznati čak dve vrlo zanimljive osobe između 12. i 21. jula! Bićete na mukama, ali aspekt Venere i Saturna krajem meseca nateraće vas da donesete konačnu odluku! Između Ovna, Blizanca ili Strelca izaberite onog ko može da parira vašem vatrenom temperamentu.

POSAO I FINANSIJE

Što se tiče posla i finansija jul će biti vaš mesec!

Početkom jula pun mesec iz vašeg astrološkog polja finansija i novca doneće vam neki veliki novac ili povraćaj duga o kojem dugo sanjate! Ukoliko ste zaposleni u državnoj ustanovi ili se bavite odgovornim poslom biće ovo mesec napredovanja! Između 12. i 25. jula stiže i povišica!

Venera iz polja partnerstva donosi minimum dve velike ponude. Druga polovina meseca rezervisana je za sve one Strelčeve koji već dugo čekaju poziv od Blizanca, Ovna ili Jarca i ponudu za partnerstvo ili priču o velikom kreativnom projektu!

Prihavtite veliku promenu u načinu rada i dobićete saradnju zlata vrednu!
 

Biljka Dragoljub protiv opadanja kose! Utiče i na libido! (RECEPT)
JARAC

LJUBAV

Mirni i prilično ušuškani dočekaćete jul!

Ipak, oko 10. jula, izazovan aspekt Marsa iz vašeg polja partnerstva mogao bi uzburkati vaše mirno more! Samo na kratko možete biti predmet partnerovih napada ili sumnje. Pokažite mu malo više emocija, a ukoliko je reč o Škorpiji, Ovnu ili Raku, razumeće neke vaše možda čak i pomalo sumnjive postupke.

Slobodni Jarčevi pod uticajem Venere iz njihovog polja posla mogu da se upuste već od 7. jula u vezu sa kolegom, ili nekim koga poznaju putem posla. Vi ste veliki realista koji zna da je najlepše kad se spoje lepo i korisno! Vrlo je moguće da ova, naizgled bezazlena emocija, oko 22. jula preraste u nešto neočekivano ozbiljno.

POSAO I FINANSIJE

Moguće je da ste u prethodnom periodu imali neke sitnije konflikte sa kolegama ili nadređenima, a u julu mesecu rešićete mnoge od njih!

Pod uticajem Venere i Jupitera moguća je nova poslovna ponuda od Lava, Device ili Škorpije. Moguće je da ovaj posao uključuje malo dodatnog napora ili rizik. Prihvatite ovu priliku i dobićete neočekivano dobru zaradu! Krajem meseca aspekti Venere i Urana doneće vam moguć prekid saradnje, ali i promenu nekih vaših poslovnih planova! Verujte svemiru – on uglavnom ima najbolji plan za vas. Prihvatite nove izazove i promene.VODOLIJA

LJUBAV

Venera vam je tokom juna donela mirne i romantične trenutke sa partnerom i u poznatom okruženju!

Mir vam je prijao i takva atmosfera većini zauzetih Vodolija prijaće sve do sredine jula! Već od 18. jula uhvatiće vas vaši stari nemiri, a Venera iz duplog znaka Blizanca u vaš život mogla bi da donese razna dvoumljenja, paralelne veze, ali i rizične odnose! Devica, Lav ili Vaga vam neće oprostiti takve izlete. Budite na oprezu! Pun mesec iz polja tajni, između 8. i 12. jula, mogao bi vas vratiti u prošlost!

Slobodne Vodolije jedva će dočekati ovakvu energiju i konačno posle više meseci uživati u atmosferi slobode koju najviše vole! Ljubav će juriti vas, ali pre kraja meseca svaka veza koju počnete pratiće energija nestabilnosti. Ipak, vama prijaju turbulencije.

POSAO I FINANSIJE

Pun mesec između 7. i 12. jula doneće poslovne promene i možda prekide mnogih saradnji svim Vodoljama koje su zaposlene u ustanovama zatvorenog tipa ili se bave umetnošću i nekom vrstom tajnih poslova. Venera iz vašeg astrološkog polja ljubavi i kreativnosti mnogima od vas tokom jula skrenuće misli sa posla, a malo vas i ulenjiti! Ipak, za većinu Vodolija biće ovo period razbibrige i finansijskog blagostanja! Jul će biti idealan da rešite sve nesuglasice sa nadređenima i kolegama.

Krajem meseca očekuje vas nova energija i niz aspekata koji vam mogu doneti ostvarenje nekih velikih poslovnih želja. Između 19. i 28. jula saradnja sa Lavom ili Devicom može vam promeniti život. Prihvatite ovaj posao iz snova!RIBE

LJUBAV
Pune pozitivne energije i sređenih misli Ribe dočekuju jul.

Ukoliko ste iskoristili povoljne junske aspekte i sredili odnose sa voljenim bićem i u julu ćete uživati bez preteranih izazova. Ribe će u julu naprosto uživati u filmskoj ljubavi o kakvoj su sanjali! Sunce iz romantičnog znaka Raka u njihovom polju ljubavi i zabave donosi mnogo novih mogućnosti i poznanstava. Pored vode će doživeti emocije o kojima maštaju sa Škorpijom, Jarcem ili Ovnom.

Između 13. i 23. jula očekujte pozitivne promene i ljubav na poslu. Ukoliko ste zauzeti – budite obazrivi!

POSAO I FINANSIJE

Pod uticajem Marsa iz vašeg polja sreće i kreativnosti većina Riba do 20. jula imaće poprilično sreće u nagradnim igrama, ali i uspeh u svim kreativnim poslovima. Pun mesec doneće vam oko 9. jula uspeh preko većeg kolektiva ili kroz neku vrstu udruženja, ali i napredovanje! Venera će vam od 16. jula doneti povećanu želju za trošenjem, ali i neka ulaganja! S obzirom na to da će tokom jula tranzitirati znakom Blizanaca, može doneti i dvoumljenja u vezi sa nekim poslovnim potezima! Poslušajte savet Jarca ili Strelca i nećete pogrešiti.

Krajem meseca Mars iz polja posla donosi više energije i bolju zaradu posebno ukoliko se bavite luksuzom ili radite u velikim kompanijama.
 

Mesečni horoskop za JUL: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Astrofon21

Povezane vesti:


>