Style

Ljubav

Mesečni horoskop za JUL: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Pogledajte šta vam donosi mesečni horoskop za jul 2022. godine kada su u pitanju ljubav, finansije, posao, ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Mesečni horoskop za JUL: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus
Vrelo leto je tu,a sa njim stiže i nepredvidivi Jul! Jupiter, planeta sreće i prosperiteta kroz seriju zanimljivih aspekata doneće puno pozitivne energije i novih početaka.


OVAN

LJUBAV
Lagana energija juna meseca stabilizovala je vaš emotivni život!

Povoljni aspekti mogli bi pokrenuti pitanje braka ili zajedničkog života! Jul mesec počeće skupom planeta u vašem astrološkom polju porodice i intime i doneće atmosferu ušuškanosti i sigurnosti.

Najprijatnije ćete se osećati sa svojim stalnim partnerom, a on će vam uzvratiti najlepšim ponašanjem.

Ipak, već od 6. jula ulazak Venere u lepršavi znak Blizanaca probudiće vašu vragolastu prirodu. Nemojte rizikovati vašu ljubav i umesto površnih kombinacija, sredinom meseca otputujte sa partnerom!

Slobodni Ovnovi, pod uticajem punog meseca oko 8. jula, mogu se vratiti u emotivnu prošlost ili sresti staru ljubav! Ukoliko je o Blizancima, Raku ili Lavu reč, možda je ovo sudbinski trenutak da proverite još jednom svoje uspavane emocije!

Sredinom i krajem meseca, pod uticajem Venere, opsedaće vas mnogi pozivima i porukama tako da ćete moći da birate! Oko 20. jula izabraćete ono što je najbolje za vas!

POSAO I FINANSIJE
Većinu meseca jula posao ćete raditi bez velike presije!

Tranzit Venere, kroz polje novca, do sredine jula doneće vam stabilnu finansijsku situaciju. Ukoliko imate svoj biznis ili ste zaposleni u oblasti komunikacije i transporta, između 14. i 27. jula uživaćete u novoj saradnji sa Blizancem ili Vagom, ali i u lepoj zaradi i dobroj poslovnoj komunikaciji sa kolegama. Druga polovina jula oslobodiće sve kočnice pa su mogući i veći troškovi, a ukoliko je o putovanjima reč, ne žalite ni dinar. Krajem meseca, oko 27. jula, lep aspekt Venere iz vašeg polja komunikacije i Urana, donosi novu poslovnu ponudu koju nikako ne bi trebalo da odbijete!


BIK

LJUBAV

Jun je bio vaš mesec!

Venera iz vašeg znaka vas je prolepšala, donela stabilnost, a taj osećaj harmonije pratiće vas sve do 7. jula! Bikovi u stabilnim vezama oko 15. jula mogu očekivati lepu vest od partnera i ponudu o kojoj dugo maštaju! Ukoliko je reč o Vagi, Devici ili Jarcu – znajte da je to ono pravo! Zauzetim Bikovima tranzit Marsa do 20. jula doneće lepu komunikaciju sa partnerom i povratak starih emocija. Obavezno što više šetajte pored vode, jer vas tamo čekaju nezaboravni trenuci.

Slobodni Bikovi, pod uticajem Marsa, zračiće energijom kojoj neće odoleti jedan Blizanac, Strelac ili Škorpija! Krajem meseca doživećete veliku emotivnu promenu i ljubav o kojoj ste maštali.

POSAO I FINANSIJE

Vas novac hoće pa hoće, a u julu mesecu bićete prosto magnet za novac!

Pozitivni aspekti Venere iz vašeg polja finansija, ali i Jupitera iz polja posla, između 13. i 22. jula donose veliko poslovno napredovanje! Imaćete dobitke kroz partnerstvo, potpisivanje novog važnog ugovora, ali i sasvim novu poslovnu energiju!

Nova poslovna ponuda je sigurna, a ukoliko se bavite poslovima vezanim za finansije, marketing ili estetiku nizaće se pozitivne prilike i saradnje. Verujte svom instinktu i birajte samo najbolje za sebe. Krajem meseca od Ovna ili Vodolije stižu lepe vesti o uspehu jednog vašeg projekta, ali i još jedna nova ponuda. Bravo!
BLIZANCI

LJUBAV

Iznenađujuće miran jun mogao vam je doneti manjak entuzijazma, ali i dosadu sa stalnim partnerom.

Početkom jula pun mesec iz polja karme doneće malo akcije i turbulencije u vaš ljubavni život! Nekima od vas može vratiti onog koga ste odavno preboleli! Prijaće vam da provocirate partnera i kroz sitne igrice unesete promene u vezu. Pazite da ne preterate i krajem jula oterate jednog Ovna, Strelca ili Raka iz vašeg života.

Slobodne Blizance Venera iz vašeg znaka učiniće vas lepšim i privlačnijim nego inače, pa u skladu sa tim očekujte rađanje novih simpatija! Između 19. i 24. jula stiže nova ljubav, a sa njom i nova uzbuđenja!

POSAO I FINANSIJE

Moguće je da ste u prethodnom periodu bili pomalo nesigurni u vezi sa vašim privatnim poslom, ali i u vezi sa odnosom sa nadređenima!

Tranzit Venere, planete novca, kroz vaš znak doneće vam mnogo više zarade, ali i zanimljivih saradnji, posebno posle 10. jula! Pun mesec, iz vašeg astrološkog polja zaduženja, ali i tuđeg novca rešiće neka dugovanja! Moguće je i da ćete oko 10. jula dobiti neočekivani novac od jednog Jarca, Raka ili Vodolije.

Lep aspekt Venere iz vašeg polja sreće i kreativnosti, svim Blizancima koji se bave trgovinom i poslovima vezanim za nove tehnologije doneće ključnu saradnju i sklapanje novog partnerskog odnosa! Finansijska situacija tokom čitavog jula biće na zavidnom nivou, a između 15. i 20. mogući su i dobici preko igara na sreću. Uživajte u blagostanju!


RAK

LJUBAV

U jul mesec ulazite odlučniji nego ikada u nameri da osvojite jednu Ribu, Vodoliju ili Bika!

Slobodnim Rakovima od sredine meseca Venera donosi tajne susrete, ali i jake emocije prema nekom ko je zauzet! Zabranjeno voće je slatko, ali ne zadovoljavajte se mrvicama! Sačekajte kraj jula kada vas očekuju mnogo lepše emotivne prilike! Mars iz vašeg polja ličnosti sve do 20. jula donosiće vam mnogo energije i inicijative, pa ljubavne akcije neće izostati.

Pun mesec iz vašeg polja odnosa, oko 8. jula donosi vam idealan trenutak da dovedete vezu na viši nivo, ali i da premostite zajedno sa partnerom sve razlike i nesuglasice! Venera iz vašeg polja tajni od 18. jula učiniće vas mistrioznijim nego inače, pa ukoliko je vaš partner Jarac, Škorpija ili Devica mogao bi da posumnja u vašu vernost! Iskoristite povoljne aspekte Venere i Urana i oko 22. jula mu pokažite koliko vam je stalo – nećete zažaliti!

POSAO I FINANSIJE
Početak jula biće idealan da inicirate novu saradnju ili projekat, a ukoliko sarađujete sa strancima ili radite u velikom kolektivu očekuje vas mnogo lepih prilika između 5. i 16. jula. Jupiter će vam doneti finansijsku pomoć člana porodice, ali i uspeh u projektu na kojem dugo radite! Pun mesec iz polja partnerstva može doneti neku staru saradnju, a nekima i povratak na stari posao! Iako volite finansijsku sigurnost, sada je bolje da pružite priliku novim saradnjama.

Krajem meseca Venera vam može doneti razgovor o povišici u tajnosti, ali i poslovna putovanja ili zaradu i sklapanje saradnje na putu.LAV

LJUBAV

Ljubav bez koje ne možete da živite do 10. jula mogla bi da vam donese nemire i uzbuđenja u život!

Neko ko vas već dugo fascininira, oko punog meseca, između 8. i 11. jula, mogao bi vam se javiti i uzburkati misli! Ukoliko je reč o Devici, Strelcu ili Vagi, prihvatite poziv i ulepšajte sebi ovo leto! Većina slobodnih Lavova uživaće čitav jul, a što je najlepše, uz vibracije Venere iz vašeg polja druženja i zabave bićete u centru svih važnih dešavanja! Posebno između 19. i 23. jula dolazi vaših pet minuta – iskoristite ovu energiju i uzmite najbolje za sebe!

Krajem meseca izbegnite nekog iz prošlosti! Ništa novo tu nećete naći. Zauzeti Lavovi mogu zapostaviti partnera zbog brojnih poslovnih dešavanja, ali već od 12. jula gungula na poslu se stišava, pa ćete konačno moći zajedno da se opustite! Kraj meseca rezervisan je za putovanja, za lepe planove, ponude, ali i za početak zajedničkog života!

POSAO I FINANSIJE

Energične i ambiciozne Lavove čeka jul pun fantastičnih poslovnih prilika!

Ukoliko ne odreagujete na pun mesec iz vašeg polja posla i izbegnete konflikte sa nadređenima, posle 9. jula očekuje vas veliko napredovanje i finansijski procvat! Venera iz znaka Blizanaca većini Lavova doneće veliki uspeh u javnosti, priznanja od strane kolega i nadređenih tokom čitavog jula! Od 15. do 29. jula, pod utucajem lepih aspekata Venere i Jupitera, planete sreće doživeće procvat, posebno ukoliko se bavite poslovima vezanim za pravo, estetiku ili radite u oblasti trgovine!

Očekujte lepe promene i ponudu za veliki projekat od Ovna, Bika ili Raka! Ne marite za sitne troškove. Uživajte jer vam u julu stiže nagrada za veliki trud!DEVICA

LJUBAV
Prilično sigurni u sebe, ali i u partnera, dočekujete jul!

Do sredine jula pratiće vas stabilna ljubavna priča, a mogući su i veliki planovi i želje u vezi sa vašom i partnerovom budućnosti. Oko punog meseca, 9. jula, bićete pomalo rastrzani između partnerovih želja i vaših obaveza, pa je moguće da se on u nekom momentu oseti zapostavljeno. Ipak, ulazak Venere u laganiji znak Blizanaca doneće razbijanje svih tenzija i već između 13. i 17. jula rešićete “probleme u raju”.

Slobodne Device tranzit Marsa i Sunca kroz njihovo polje druženja učiniće vas punim energije, ali i doneti vam zanimljive izlaske pa i mešanje ljubavi i prijateljstva! Krajem meseca prelazak Marsa u polje tajni može doneti i neke skrivene želje, ali i susrete sa Lavom, Bikom ili Ribom.

POSAO I FINANSIJE

Kao velike detaljiste i perfekcioniste većinu Devica u julu očekuje period nagrada za sav prethodni trud i rad!

Već početkom jula uživaćete u manjoj poslovnoj tenziji i laganom tempu. Venera će se od 9. jula potruditi za veliko napredovanje u karijeri i za velika priznanja! Ukoliko radite dva posla ili ste angažovani na poslovima vezanim za medije, komunikaciju ili administraciju, očekujte period velikog uspeha bez mnogo truda!

Između 16. i 27. jula od Raka ili Ovna stiže lepa vest o velikom uspehu vašeg projekta, ali i nova ponuda koja donosi veću zaradu! Uran iz vašeg polja karme vas zove da prihvatite promene!
 

Mesečni horoskop za JUL: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Astrofon21

Povezane vesti:


>