Zadruga

Parovi

Fanovi Osmakčića veći monstrumi od njega!

Drugarica Viktorije Mitrović koja vodi njen profil na instagramu kaže da su fanovi  Osmakčića veći monstrumi od njega! Želudac mi se prevrće od poruka koje dobija...

Fanovi Osmakčića veći monstrumi od njega! Screenshoot/Instagram
Drama oko Viktorije Mitrović i Marka Osmakčića obeležila je poslednje nedelje u ''Zadruzi 5'', a nakon lažiranja smrti oca Franja Osmakčića i Viktorijinog zvaničnog abortusa, za Pink se oglasila Viktorijina drugarica, Danijela.


Danijela je otkrila šta misli o monstruoznom potezu Osmakčića, a evo šta bi rekla Viktoriji da može:

Tema je veoma osetljiva i smatram da nemam prava da komentarisem bilo šta na temu abortusa. Jedva čekam da Viktorija izađe i da se oporavi od svega. Moj savet joj je da pogasi društvene mreže dok se psihički ne stabilizuje, znate i sami da joj ja vodim profil želudac mi se prevrće od poruka koje dobija. Otvoreno mogu reći da su Markovi fanovi veći monstrumi od njega, svaku normalnu osobu bi takve gadosti poremetile - priča Viktorijina drugarica.

Ovom prilikom Danijela je progovorila i o Osmakčićima, o kojima nije imala lepe reči:

Što se tiće Marka i njegove porodice nemam komentar, na kraju krajeva sve što su uradili ide isključivo na njihovu dušu. Znam da će ovi monstrumi što pišu svašta pročitati ovo, pa ih ovim putem javno molim da prestanu da šalju pretnje i razne gluposti na moj profil, jesam Viktorijina drugarica, ali nisam učesnik rijalijitija niti javna ličnost - zaključila je Danijela za Pink.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>