Zadruga

Parovi

Zola otkrio detalje iz detinjstva, prvi put progovorio o ocu! (VIDEO)

Lazar Čolić Zola otkrio detalje iz detinjstva, prvi put progovorio o ocu! Moj otac je otišao, nema čoveka...

Zola otkrio detalje iz detinjstva, prvi put progovorio o ocu! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
Lazar Čolić Zola razgovarao je sa Filipom Carem i Dalilom Dragojević i tom prilikom ih pričao o svojoj pokojnoj baki, pa otkrio nepoznate detalje iz detinjstva, kao i istinu o ocu.


- Joj, setim se, pre, dođe baba kod nas u stan, da meni 100 eura, pa da mami 100e, mama kad ode u kuhinju ona meni tap u ruku, ja klinac, odem u kupatilo posle da vidm šta je, a ono još 100 eura. Koliko me je gotivila... Jedino sam muško u familiji, još odrstao bez oca, bila je slaba. Gledala me uvek iz nekog sažaljenja... Stalno je psovala, 'majku mu je*em on tebe da ostavi, imaćeš šta god poželiš' i stvarno sam sve imao, laptop, kompjuter, motor, sve što sam poželeo... - počeo je Zola.


- Nije više živa? - pitala je Dalila.

- Ne, biće joj sad 4 godine. Kad je bila sahrana, ja sam plakao kao lud... Napisao sam na papiru neke veče vezane za nju i rekao sam ako ikada budem imao žensko dete, zvaće se Ljubica, po njoj... - pričao je on, pa otkrio detalje o ocu.


- Moj otac je otišao, nema čoveka... Za vreme rata, samo je otišao, nema ga, a kome da kaže da je trudna... Ko će šta reći, rekla je babi, ali se plašila dedine reakcije... Ali baba je presadila to dedi i on je rekao da rodi, kao 'naš je'... Nakon 12 godina, mama je htela da radimo DNK ali na kraju nismno jer je sve priznao, sad se čujemo jednom u dva meseca. Video sam ga u životu nekih desetak puta... - rekao je on, pa otkrio gde mu se otac sada nalazi:

- U Nemačkoj, ima ženu i dve ćerke.

- Jao užas - rekao je Car.
  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>