Style

Ljubav

Položaj Merkura i Venere donosi sreću za tri znaka horoskopa!

Položaj Merkura i Venere donosi nesvakidašnju sreću u ljubavi za tri znaka horoskopa!

Položaj Merkura i Venere donosi sreću za tri znaka horoskopa! Svet Plus
Danas su sjajne šanse jer je položaj planeta više nego povoljan- sekstil Venere i Merkura donosi sam snagu i samopouzdanje u trenucima kada je to važno i kako bismo otvoreno razgovarali, a Mesec u Ovnu, volju da sve što želimo sprovedemo u delo.

Mnogi će se danas osećati “na svom terenu” što će se posebno odraziti na sferu ljubavi. Želećemo da shvatimo dublji smisao, da napravimo korak dalje u vezi i razgovaramo o budućnosti.Ovan

Postoji dobar razlog zašto se danas miljenici sreće. To je zbog Meseca u vašem znaku, a to raspiruje strast između partnera. Provešćete dan zajedno, a to će rezultirati s mnogo intimnosti i trenutaka za pamćenje. Imate osećaj da konačno nekome u potpunosti pripadate, da možete da se prepustite bez bojazni i kočnica. Srećom, vi ste sa nekim kome verujete. S Merkurom u Jupiteru koji je na vašoj strani, moći ćete slobodno da kažete svom partneru šta vam je na umu. Sekstil Meseca i Plutona pomaže nam da otvorimo svoj um i da lakše prihvatimo promene i napravimo kompromisDevica

Danas osećate svu moć induvidualnosti. Došli ste do tačke u svom životu gde se osećate zadovoljni svim postignutim. To možda nekome smeta, dovodi u pitanje vaše motive i iskrenost. Ali vi se ne obazirete na njihove komentare, bar ne danas. Ne zanima vas šta oni misle. Zadovoljni ste sobom imate partnera koga volite i ne tražite mnogo. I bravo na tome, samo nastavite tako! Ne treba da vas bude briga da li drugi mogu da vas prate, da li se slažu sa vašim izborima ili ne.
Rak

Sreća u ljubavi izgleda u vašem slučaju kao trenutak u kome možete da sednete pored voljene osobe i opustite se. Ništa nije tako dobro kao vreme provedeno u udobnosti sopstvenog doma; danas ćete vi i vaš partner uzeti malo slobodnog vremena da biste bili zajedno. Pod uticajem Merkurovog sekstilnog Jupitera, bićete u prilici da s partnerom otvoreno razgovarate o svemu, da odlučite šta je najbolje za budućnost i da li će za vas postojati budućnost ili ne. Sada je najbolje vreme da se sve karte stave na sto.Vaša veza ima potencijala, ali oboje morate da radite na njoj.
 

Tuš za creva! Rešićete se i zatvora i viška kilograma! (VIDEO)
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Sensa

Povezane vesti:


>