Lepota

Ljubav

Sakrijte širok donji deo tela!

Sakrijte širok donji deo tela! Umesto da patite i time još više pogoršavate svoj izgled, koncentrišite se na pozitivne tačke, istaknite svoje lepe delove, one manje lepe možete uspešno prikriti. A evo i kako...

Sakrijte širok donji deo tela! Screenshoot/Instagram


Vaši jači delovi:

Sve zavisi od vaše građe, to može da bude stomak, kukovi, butine, zadnjica, ili sve od prethodno nabrojenog. Problem je što mnoge žene zbog ovoga počinju da mrze sebe, mada na sve može da se gleda kao izvestan znak „zrelosti“, pa čak i simpatičnosti.

Učinite vašu siluetu savršenom:

Sve što treba da uradite jeste da date akcenat ramenima i time skrenete pažnju sa donjeg dela tela. Potražite jakne sa malim naramenicama, kapute sa reverima. Uske pantalone (ali ne i tesne!) i štikle (ne previše visoke) dodaju dužinu vašem donjem delu tela. Prave čizme su one sa potpeticama.

Boje i materijali:

Neki predlozi su – kombinacija jakne i suknje (ili pantalona); jakna u boji – pokušajte sa jakim pastelnim bojama, a za proleće – obucite takvu jaknu preko tamne suknje, tamnih čarapi i cipela. Probajte saten i svilu (prirodnu ili veštačku), isprani džins. Potražite suknje blage A-linije, dobre farmerice.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Krstarica

Povezane vesti:


>